Haemme talousammattilaisia

Kuva: Raatihuone kristallipallossa

Rauman kaupunki hakee

TALOUSJOHTAJAA

Tarjoamme Sinulle innostavan tehtävän kaupunkiorganisaation näköalapaikalla Rauman kaupunkikonsernin talousohjauksessa. Talousjohtajana olet sekä kaupungin että konsernipalveluiden johtoryhmien jäsen. Lisäksi toimit poikkihallinnollisen talousohjaustiimin vetäjänä.

Konsernipalvelujen talousohjaus-palvelualueen esimiehenä vastaat toiminnan johtamisesta ja tavoitteellisesta kehittämisestä. Rauman kaupunki tuottaa itse talous- ja henkilöstöhallinnon perus- ja asiantuntijapalvelut ja palvelualueellasi työskentelee noin 20 alan ammattilaista. Esimiehenäsi toimii konsernipalveluiden toimialajohtaja.

Kehitämme parhaillaan sisäisiä toimintaprosessejamme sekä talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmäkokonaisuutta. Monivuotisella talousohjelmalla ja suunnitelmallisella toiminnan ja talouden ohjauksella vastaamme ennakoiden toimintaympäristön muutoksiin.

Avaintehtäviäsi ovat kaupungin

 • talousohjauksen ja -hallinnon kokonaisvastuu
 • kirjanpito ja kaupunkikonsernin tilinpäätöksen laadinta
 • taloussuunnittelu ja budjetointi, investointikokonaisuuden seuranta
 • maksuliikenne ja rahoitus sekä sijoitustoiminta
 • sisäinen laskenta, kustannuslaskenta, johdon raportointi
 • laskelmien ja analyysien laatiminen
 • talouden palveluprosessien ja -toimintojen kehittäminen
 • erilaiset asiantuntija- ja selvitystehtävät
 • riskienhallinta

Talousjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus vaativissa taloushallinnon tehtävissä.

Luemme eduksesi kuntatalouden hyvän tuntemuksen, toiminnan tuloksellisuuden, taloudellisuuden ja vaikuttavuuden arviointikyvyn, aktiivisen verkosto-osaamisen sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Arvostamme strategista ajattelukykyä, kykyä tiedolla johtamiseen, ennakoivaa muutos- ja kehitysmyönteisyyttä, esimies- ja johtamisosaamista sekä kunnallisen johtamisjärjestelmän ja päätöksenteon hallintaa.

Toivomme sinun hyödyntävän digitalisaation mahdollisuuksia talousohjauksessa ja olevan avoin uusille innovaatioille.

Noudatamme viran täyttämisessä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, halutessasi voit jättää oman palkkatoivomuksesi.

Pyydämme toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen maanantaihin 27.1.2020 klo 16.00 mennessä ensisijaisesti sähköiseen järjestelmäämme (rauma.fi/rekry) tai osoitteeseen Rauman kaupungin kirjaamo, PL 41, 26101 Rauma.

Lisätietoja antaa
Sari Salo, konsernipalveluiden toimialajohtaja, puh. 044 534 1962

 

Rauman kaupunki hakee

TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän teknisen toimialan talous- ja hallintoasioiden parissa. Talous- ja hallintopäällikkönä olet toimialan johtoryhmän jäsen ja edustat toimialaa henkilöstöohjauksen, henkilöstön kehittämisen sekä talousohjauksen poikkihallinnollisissa tiimeissä.

Talous- ja hallintopäällikkönä toimit talous- ja hallinto -palvelualueen esimiehenä ja vastaat toimialan talous- ja hallintotehtävien tekemisestä, koordinoinnista ja kehittämisestä.

Rauman kaupunki kehittää parhaillaan sisäisiä toimintaprosesseja sekä talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmäkokonaisuutta. Poikkihallinnollisten tiimien jäsenenä pääset vaikuttamaan siihen, miten ja millaisilla järjestelmillä tehtäviä jatkossa hoidetaan.

Avaintehtäviäsi teknisellä toimialalla ovat

 • teknisen valiokunnan, Rauman vesi- ja viemäriliikelaitoksen sekä Rauman seudun jätehuoltoliikelaitoksen talousarvioiden, käyttösuunnitelmien ja tilinpäätösten valmistelu
 • käyttötalouden ja investointien talousseuranta ja raportointi
 • sisäinen laskenta, kustannuslaskenta ja muut talouden suunnittelutehtävät
 • teknisen valiokunnan, Rauman Veden johtokunnan ja Rauman seudun jätehuoltoliikelaitoksen johtokunnan sihteerin tehtävät
 • henkilöstön rekrytointiin sekä henkilöstö- ja palkka-asioiden hoitoon liittyvät tehtävät

Talous- ja hallintopäällikön viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Luemme eduksesi kuntatalouden ja -hallinnon hyvän tuntemuksen sekä kokemuksen vastaavista talous- ja hallintotehtävistä.

Arvostamme strategista ajattelukykyä, yhteistyötaitoja, ennakoivaa muutos- ja kehitysmyönteisyyttä, kokemusta ja näkemystä digitalisaation mahdollisuuksista talousohjauksessa ja hyvää asioiden läpivientikykyä sekä kunnallisen päätöksenteon hallintaa.

Noudatamme viran täyttämisessä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Halutessasi voit jättää oman palkkatoivomuksesi. Virka on uudelleen haettavana.

Pyydämme toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen maanantaihin 27.1.2020 klo 16.00 mennessä ensisijaisesti sähköiseen järjestelmäämme (rauma.fi/rekry) tai osoitteeseen Rauman kaupungin kirjaamo, PL 41, 26101 Rauma.

Lisätietoja antaa
Tomi Suvanto, teknisen toimialan toimialajohtaja, puh. 044 534 3001