Kaupunki ja hallinto

Rauman kaupunki hakee

KAUPUNKIKEHITYSJOHTAJAA vakinaiseen virkaan

Rohkeista ratkaisuistaan tunnettu Rauma tarjoaa energiselle osaajalle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän kaupunkimme kokonaisvaltaisena kehittäjänä. Tarjoamme sinulle jäsenyyttä uuden sukupolven organisaatiossa, jossa on nuorekas henkilöstö poikkihallinnollisine tiimeineen ja aito tekemisen meininki.

Odotamme, että innostavana johtajana luot uudenlaisia toimintamalleja ja yhteistyömuotoja Rauman elinvoiman ylläpitämiseen ja kaupungin kehittämiseen. Vastuullasi ovat muun muassa yritystoiminnan, matkailun, liikenteen ja maaseudun toimintaedellytysten edistäminen sekä kaupungin strategiaprosessin ja kehittämishankkeiden johtaminen. Avuksesi saat työyhteisön, joka toimii konsernipalvelut-toimialan kaupunkikehitys-palvelualueelta käsin ja jolla on vankkaa kokemusta ja osaamista sekä hyvä toimintakentän tuntemus. Kaupungin elinvoimaisuuden vahvistamiseksi teet tiivistä yhteistyötä kaavoituksen ja maankäytön suunnittelijoiden kanssa.

Kuulut kaupungin johtoryhmään ja menestyksesi edellytyksenä on saumaton yhteistyö kaupunginjohtajan ja koko johtoryhmän kanssa. Lisäksi tarvitset hyvät verkostot valtakunnalliseen, maakunnalliseen ja seudulliseen sidosryhmäyhteistyöhön ja edunvalvontaan.

Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme eniten tuloksellista kehittämisotetta, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä itsenäistä, vastuullista toimintaa. Katsomme eduksi vahvan elinkeinopolitiikan tuntemuksen ja kokemuksen vaativasta verkostoyhteistyöstä.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä alan työkokemus.

Viran palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Voit myös esittää oman palkkatoivomuksesi. Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Käytämme rekrytointiprosessissa henkilöstökonsulttia.

Hakuaika päättyi 30.10.2020 klo 12.