Henkilöstöruokailu

Henkilöstöravintoloiden laajentuneet aukioloajat ja toimintaohjeet:

Henkilöstöravintola Kerttu avoinna  klo 10.45 – 13.15

Henkilöstöravintola Stenius avoinna klo 10.30 – 13.30 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä .11:00 – 13:30.

Henkilöstöravintoloissa on tärkeää säilyttää 1,5 – 2 metrin turvavälit ja huomioida seuraavat varotoimet:

  1. Kädet on desinfioitava tai pestävä saippualla huolellisesti ennen ruokailua ja sen jälkeen
  2. Maksu suoritetaan Tagilla tai pankkikortilla, käteismaksua tulee välttää
  3. Tarjoilulinjastolla on pidettävä vähintään 1,5 metrin turvaväli
  4. Ruokaa otettaessa ei saa puhua eikä yskiä
  5. Pöydät ovat korkeintaan 4 – 6 hengen pöytiä, joissa on käytössä puolet istumapaikoista. Tuoleja ja pöytiä ei saa siirtää!
  6. Ruokailijat eivät saa istua vastakkain
  7. Vältä kaikkien ruuhkaisempia aikoja (klo 11 -12) henkilöstöravintoloissa, jos mahdollista ajoita ruokailusi hiljaisempiin aikoihin

 

Tiedote, henkilöstöruokailun Sydänmerkkiateriat

Tiedote, Lihan alkuperämaa

Henkilöstöruokailun ruokalistat

Henkilöstöravintola Kertun ruokalista 19.10-27.11.2020

Henkilöstöravintola Steniuksen ruokalista 19.10-29.11.2020

Nortamonkadun terveysaseman ja kirjaston ruokalista 19.10-27.11.2020

Erityisruokavalio

Erityisruokavalio-ohjeet