Henkilöstöruokailu
Henkilöstöravintoloiden laajentuneet aukioloajat ja toimintaohjeet
Henkilöstöravintola Kerttu avoinna klo 10.45–13.15
Kertussa on supistettu ruokalista 7-22.12.2020 välisen ajan. Tarjolla lounasvaihtoedot 1 ja 3.Henkilöstöravintola Kerttu on suljettu 23.12.2020 – 6.1.2021.
Henkilöstöravintola Stenius avoinna klo 10.30–13.30 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä 11.00–13.30.
Henkilöstöravintoloissa on tärkeää säilyttää 1,5–2 metrin turvavälit ja huomioida seuraavat varotoimet:
- Kädet on desinfioitava tai pestävä saippualla huolellisesti ennen ruokailua ja sen jälkeen.
- Maksu suoritetaan Tagilla tai pankkikortilla, käteismaksua tulee välttää.
- Tarjoilulinjastolla on pidettävä vähintään 1,5 metrin turvaväli.
- Ruokaa otettaessa ei saa puhua eikä yskiä.
- Pöydät ovat korkeintaan 4–6 hengen pöytiä, joissa on käytössä puolet istumapaikoista. Tuoleja ja pöytiä ei saa siirtää!
- Ruokailijat eivät saa istua vastakkain.
- Vältä kaikkien ruuhkaisempia aikoja (klo 11–12) henkilöstöravintoloissa. Jos mahdollista, ajoita ruokailusi hiljaisempiin aikoihin.
Tiedote, henkilöstöruokailun Sydänmerkkiateriat
Henkilöstöruokailun ruokalistat
Henkilöstöravintola Kertun ruokalista 11.1-19.2.2021
Henkilöstöravintola Kertun ruokalista 22.2.-1.4.2021
Henkilöstöravintola Steniuksen ruokalista 11.1-21.2.2021
Henkilöstöravintola Steniuksen ruokalista 22.2.-4.4.2021
Nortamonkadun terveysaseman ja kirjaston ruokalista 11.1-19.2.2021
Nortamonkadun terveysaseman ja kirjaston ruokalista 22.2-1.4.2021