Kaupunki ja hallinto

Henkilöstöravintoloiden laajentuneet aukioloajat ja toimintaohjeet

Henkilöstöravintola Kerttu avoinna  klo 10.45–13.15

Kertussa on supistettu ruokalista 7-22.12.2020 välisen ajan. Tarjolla lounasvaihtoedot 1 ja  3.Henkilöstöravintola Kerttu on suljettu 23.12.2020 – 6.1.2021.

Henkilöstöravintola Stenius avoinna klo 10.30–13.30 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä 11.00–13.30.

Henkilöstöravintoloissa on tärkeää säilyttää 1,5–2 metrin turvavälit ja huomioida seuraavat varotoimet:

  1. Kädet on desinfioitava tai pestävä saippualla huolellisesti ennen ruokailua ja sen jälkeen.
  2. Maksu suoritetaan Tagilla tai pankkikortilla, käteismaksua tulee välttää.
  3. Tarjoilulinjastolla on pidettävä vähintään 1,5 metrin turvaväli.
  4. Ruokaa otettaessa ei saa puhua eikä yskiä.
  5. Pöydät ovat korkeintaan 4–6 hengen pöytiä, joissa on käytössä puolet istumapaikoista. Tuoleja ja pöytiä ei saa siirtää!
  6. Ruokailijat eivät saa istua vastakkain.
  7. Vältä kaikkien ruuhkaisempia aikoja (klo 11–12) henkilöstöravintoloissa. Jos mahdollista, ajoita ruokailusi hiljaisempiin aikoihin.

 

Tiedote, henkilöstöruokailun Sydänmerkkiateriat

Tiedote, Lihan alkuperämaa

Henkilöstöruokailun ruokalistat

Henkilöstöravintola Kertun ruokalista 11.1-19.2.2021

Henkilöstöravintola Kertun ruokalista 22.2.-1.4.2021

Henkilöstöravintola Steniuksen ruokalista 11.1-21.2.2021

Henkilöstöravintola Steniuksen ruokalista 22.2.-4.4.2021

Nortamonkadun terveysaseman ja kirjaston ruokalista 11.1-19.2.2021

Nortamonkadun terveysaseman ja kirjaston ruokalista 22.2-1.4.2021

Erityisruokavalio

Erityisruokavalio-ohjeet