Kaupunki ja hallinto

Henkilöstöravintoloiden laajentuneet aukioloajat ja toimintaohjeet

Henkilöstöravintola Kerttu on avoinna arkisin klo 10.45–13.15.

Henkilöstöravintola Stenius on avoinna klo 10.30–13.30 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä 11–13.30.

Henkilöstöravintoloissa on tärkeää säilyttää yli 2 metrin turvavälit ja huomioida seuraavat varotoimet:

  1. Kädet on desinfioitava tai pestävä saippualla huolellisesti ennen ruokailua ja sen jälkeen.
  2. Maksu suoritetaan tagilla tai pankkikortilla. Käteismaksua tulee välttää.
  3. Tarjoilulinjastolla on pidettävä vähintään 2 metrin turvaväli.
  4. Ruokaa otettaessa ei saa puhua eikä yskiä.
  5. Pöydät ovat korkeintaan 4–6 hengen pöytiä, joissa asiakaspaikkoja on vähennetty. Tuoleja ja pöytiä ei saa siirtää.
  6. Ruokailijat eivät saa istua vastakkain.
  7. Vältä ruuhkaisempia aikoja (klo 11–12) henkilöstöravintoloissa. Jos mahdollista, ajoita ruokailusi hiljaisempiin ajankohtiin.

Henkilöstöruokailun ruokalistat

Henkilöstöravintola Kertun ruokalista 20.9-29.10.2021

Henkilöstöravintola Kertun ruokalista 1.11-10.12.2021

Henkilöstöravintola Steniuksen ruokalista 20.9-31.10.2021

Henkilöstöravintola Steniuksen ruokalista 1.11-12.12.2021

Nortamonkadun terveysaseman ja kirjaston ruokalista 20.9-29.10.2021

Nortamonkadun terveysaseman ja kirjasto ruokalista 1.11-10.12.2021

 

Erityisruokavalio

Erityisruokavalio-ohjeet