Strategia/Rauman Tarina, osa 2

Rauman Tarinan kakkososa sisältää neljä isoa linjausta, jotka ohjaavat kaupungin toimintaa ja kehittämistä. Kaikki raumalaisetkin voivat osallistua Rauman Tarinan toteuttamiseen – kukin omalla tavallaan. Esimerkiksi nuorisovaltuusto ja lastenparlamentti ovat miettineet, miten koululaiset voisivat olla Rauma-agentteja ja tehdä hyviä tekoja Rauman menestyksen eteen. Näillä sivuilla voit tutustua Rauman Tarinaan ja sen linjauksiin.

Agentti-elokuvat

Rauman Tarinan tavoitteista kertomaan tehtiin kaksi agentti-elokuvaa. Toisen nimi on Rauma – Lupa menestyä! ja toisen Hyvän kierre kantaa! Niillä haluamme kertoa kansantajuisesti ja viihdyttävästi strategisista tavoitteistamme ja siitä minkälaista Raumaa haluamme yhdessä rakentaa.

Agentti-elokuvista tuli heti ilmestyttyään some-hittejä. Niitä käytiin kolmen ensimmäisen päivän aikana katsomassa yli 10 000 kertaa ja nyt niitä on katsottu jo reilusti yli 20 000 kertaa.

Agentti-teema

Agentti-elokuvien menestyksestä innostuneina kaupunkiorganisaatiossa on ideoitu agentti-tuotteita. Henkilöstö halusi itselleen agentti-paitoja ja kirjastoon hankittiin agentti-kangaskasseja asiakkaiden käyttöön. Kaupungin messuosastoille on suuniteltu agentti-ilme ja messuväelle on jaettu agentti-tikkareita ja –kyniä. Palvelupiste Pyyrman myy sekä verkkokaupassa että palvelupisteessä agenttituotteita.

Rauman Tarinan kakkososa sisältää toimintaympäristöanalyysin, käytettävissä olevat resurssit, Rauman kaupungin arvot, neljä valtuustokaudelle valittua linjausta toiminnallisine kärkineen sekä strategian seurannan ja arvioinnin linjaukset.

Valtuustokauden 2017-2021 keskeiset linjaukset

1. Terveellinen, turvallinen ja palveleva Rauma