Sosiaali- ja terveyspalvelut

Haluatko auttaa?

Vapaaehtoistoimintaa jokainen tekee tavallisen ihmisen taidoilla ja tiedoilla. Kiinnostaisiko toisen ihmisen auttaminen Sinua? Oletko nuori, joka suunnittelee uraa hoiva-alalla? Oletko juuri eläkkeelle jäänyt aktiivinen aikuinen? Olisiko Sinulla muuten ylimääräistä aikaa, jota voisit antaa raumalaisen kotona asuvan ikäihmisen hyväksi?

Haluaisitko vapaaehtoiseksi ystäväksi, ulkoilukaveriksi, kulttuurikaveriksi vai voisitko auttaa ikäihmistä esimerkiksi tabletin tai älypuhelimen käytössä? Tapoja on monia.

Ota yhteyttä Rauman Palvelutoriin, niin keskustellaan asiasta!

 

Tarvitsetko vapaaehtoisapua?

Haluaisitko lähteä teatteriin, mutta yksin sinne on hankala mennä? Kaipaatko seuraa kävelylenkille? Tarvitsetko apua tietotekniikassa? Kaipaatko juttuseuraa?
Kysy lisää Palvelutorilta! Etsitään yhdessä sinulle sopiva vapaaehtoinen ystävä!

Palvelutorin kautta voit pyytää koulutettua vapaaehtoista kultturkambraattia seuraksesi ja avuksesi erilaisiin kulttuuririentoihin. Kultturkambraattin apu on sinulle maksutonta. Asiakas maksaa kuitenkin mahdollisen oman pääsylippunsa ja kulkemisesta muodostuvat kulut. Kulttuurikaveritoiminnassa ikäihminen on mukana omalla vastuullaan.

Ilman yhteistyötä ei olisi mitään. Rauman Palvelutori tekee yhteistyötä kaikkien, jotka haluavat osallistua ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseen tavalla tai toisella. Siskot ja Simot ovat pop up- vapaaehtoisia, jotka sitoutuvat hyvinvoinninkeikkoihin, eli hetkellisiin tapahtumiin avustajina.

Palvelutorille voi ilmoittautua, jos vapaaehtoistoiminta kiinnostaa. Vapaaehtoistoiminnasta saat hyvän mielen muiden auttamisesta, elämääsi rikastuttavia sosiaalisia kohtaamisia ja lisää merkitystä elämälle. Vapaaehtoistoimijat perehdytetään tehtävään ja samalla he sitoutuvat tiettyihin periaatteisiin, esim. salassapito, puolueettomuus ja luotettavuus. Vapaaehtoiset ja heidän toimintansa ovat vakuutettu.

 

Tule Siskoksi ja Simoksi

Anna hetki hyvälle teolle. Osallistu välittämisen keikalle. Siskot ja Simot toimivat pop-up-vapaaehtoisina yhdessä tapahtumassa kerrallaan. Liity Rauman Siskojen ja Simojen kutsurinkiin lähettämällä sähköpostia tanja.hakulinen@rauma.fi