Tapahtumakalenteri

Keskustelupuisto Goes teatteri!

Keskustelupuistoon kannattaa tulla koko perheen voimin viettämään leppoisaa sunnuntaita omien eväiden ja piknikvilttien kera.

Tarjolla on maistiaisia paikallisten kesäteattereiden tarjonnasta. Iltapäivän kruunaa Teatteri Tuomikon klovneriaa ja nukketeatteria sisältävä lastenesitys Täti Hattara ja Töötti klo 15.

Keskustelupuiston tapahtumat ja työpajat ovat kaikille maksuttomia, ja niihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tapahtuman järjestää Lönnströmin taidemuseo.

Keskustelupuisto Goes teatteri! Aikataulu:

14.00 Lapin Patolampiteatteri/ Kesän näytelmänä Barbansali

14.30 Rauman Iltanäyttelijät ry/ Kesän näytelmänä Laiturin päässä poutapilvet

15.00-15.30 Teatteri Tuomikon lastenesitys Täti Hattara ja Töötti

15.30 Kuivalahden kesäteatteri/ Kesän näytelmänä Rakkautta ilmassa

Vuorovaikutteisen Täti Hattara ja Töötti -esityksen keskushenkilönä häärii klovnihahmo Täti Hattara, joka saa hoidettavakseen kirjavan munan. Kuinka linnun saa kuoritumaan ja miten pientä linnunpoikaa pitikään hoitaa? Lapsenhoidon lomassa lämmitellään hassujen tiketitömps-tanssien avulla. Esityksessä hyödynnetään klovnerian lisäksi nukketeatterin- ja naamioteatterin keinoja.

Keskustelupuisto on taiteilijaduo Tellervo Kalleisen (s. 1975) ja Oliver Kochta-Kalleisen (s. 1971) pitkäkestoisin ja ensimmäinen julkiseen tilaan sijoittuva taideteos ja Lönnströmin taidemuseon kolmas nykytaideprojekti.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

18.6.2023 14.00 - 16.00

Paikka

Keskustelupuisto, Kalliokatu 28-30, Rauma

Tapahtumakategoria