Tapahtumakalenteri

Rauman alueen Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssi

Tervetuloa ilmoittautumaan Rohkeasti eläkkeelle -kurssipäivälle keskiviikkona 25.8 klo 12.30–15.30. Yksipäiväinen kurssipäivä järjestetään Rauman Kulttuuritalo Posellin pienessä salissa. Osoite on Nortamonkatu 12, 26100 Rauma.

Kurssilla huolehditaan tarkasti terveysturvallisen tapahtuman järjestämisestä Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n ohjeiden mukaisesti. Kurssille hyväksytyille osallistujille lähetetään lisäksi turvallisuusohjeet noin viikko ennen kurssia. Kurssiosallistujille tarjolla kasvomaskit ja käsidesiä. Tapahtumiin otetaan alle puolet käytössä olevasta tilakapasiteetista, jotta riittävien turvavälien pitäminen on kurssin aikana aina mahdollista. Flunssaoireisena kurssille ei tule osallistua.

Tilaan otetaan alustavasti enintään 30 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille.
ILMOITTAUTUMINEN:
https://kilta.senioriliitto.fi/Tapahtumat/tapahtumatiedot.aspx?id=10783

Kurssilla käsiteltävinä teemoina ovat muun muassa eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi. Kurssilla kuullaan seuraavat puheenvuorot, joiden aikana on mahdollisuus myös keskustella ja jakaa omia kokemuksia toisten kanssa:

25.8.2021
Tervetuliaissanat ja esittäytymiskierros
-Kulttuuria etsimässä (professori Jorma Uotinen)
-tauko
-Hyvinvoinnin edistämisen mahdollisuudet eläkkeellä (palveluvastaava Tanja Hakulinen, Rauman kaupunki)
-Senioritoiminnan mahdollisuudet (Satakunnan senioripiirin puheenjohtaja Pertti Harju ja Rauman senioreiden puheenjohtaja Vesa Heino)
-Loppukeskustelu ja palaute

Kurssi on yksipäiväinen, maksuton ja siihen osallistuville tarjotaan kahvia sekä pientä purtavaa. Matkakuluista kurssin järjestämispaikalle kukin osallistuja vastaa itse.

Ensisijaisesti kurssille hyväksytään hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Mikäli paikkoja jää jäljelle, voidaan kurssille ottaa myös pidempään eläkkeellä olleita.

 

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

25.8.2021 12.30 - 15.30

Paikka

Kulttuuritalo Poselli, Nortamonkatu 12, Rauma

Tapahtumakategoria