Tapahtumakalenteri

Aarne Pelkonen: Rakas joulu

Rakas joulu -konsertti järjestetään Pyhän Ristin kirkossa torstaina 21.12.2023 klo 19–20.

Konsertissa baritoni Aarne Pelkonen johdattelee kuulijaansa lapsuutensa joulujen tunnelmiin ja kauneimpiin muistoihin. Konsertissa kuullaan ihanimpia suomalaisia joululauluja, ulkomaisia klassikoita sekä aivan uusia sävelmiä. Mukana on myös Aarnen oma sävellys Talvilaulu. Tervetuloa mukaan matkalle seimeltä Pohjolan tähtitaivaan alle ja takaisin.

”Lapsuuteni jouluissa tärkeitä olivat joulun perinteet: joulurauhanjulistus, jouluruoat, savusauna, pelit ja leikit sekä tietysti musiikki. Joululauluja säestettiin vanhalla harmonilla tai isän rakennuttamilla pilliuruilla. Edelleen, kun laitan silmät kiinni, voin tavoittaa jotain lapsuuteni jouluista, sen ilosta ja sen rauhasta. Se kaikki teki minuun niin suuren vaikutuksen, että yhä edelleen joulu on minulle hyvin rakas.” – Aarne Pelkonen

Oopperalaulaja Aarne Pelkonen on tullut monille suomalaisille tutuksi myös joulumusiikkinsa kautta. Tänä jouluna Aarne julkaisee toisen joulualbuminsa, Rakas joulu, yhdessä Turun filharmonisen orkesterin kanssa. Rakas joulu -kiertueella levyn ohjelmisto kuullaan Aarnen ja taidokkaan soitinyhtyeen säestämänä.

Aarne Pelkonen, baritoni
Miika Vintturi, piano
Anssi Salminen, kitara, viulu ja mandoliini
Ville Herrala, kontrabasso

Konsertin kesto noin 60 min. Ei väliaikaa.

Liput tapahtumaan.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

21.12.2023 19.00 - 20.00

Paikka

Pyhän Ristin kirkko, Luostarinkatu 1, Rauma

Tapahtumakategoria

,