Tapahtumakalenteri

Aitan takana avaruus -kesäteatteriesitys

Aitan takana avaruus -kesäteatteriesitys tiistaina 26.7. klo 18. Näytelmän esityspaikkana toimii jälleen kodikas ja tunnelmallinen Kalatori 1 sisäpiha. Raumalaisen Marko Östmanin kirjoittama ”Aitan takana avaruus” on itsenäinen toinen osa Rauma-trilogiaa, jonka ensimmäinen osa oli viime kesän suosittu ”Talo taivasta vasten”-näytelmä.

Näytelmä liittyy raumalaiseen elämänmenoon Unajan pitäjässä. Tarinan keskiössä on sympaattinen rakkaustarina, johon varmasti moni meistä voi samaistua.

”Aitan takana avaruus kantaa pitkien ja kuumien kesien maalaismaisemiin, jossa mennyt ja nykyhetki kietoutuvat toisiinsa kohtalokkaalla tavalla. Se on toden ja tarun kiehtova keitos, maagisrealistinen seikkailu rakkauden mahdollisuudessa ja mahdottomuudessa, jotka molemmat tekevät muusta elämästä mahdotonta. Musiikkinäytelmä kuljettaa katsojan kolmelle eri vuosisadalle ennennäkemättömällä tavalla. Aitassa elää ikuisesti se rakkaus, jonka kuka tahansa voi löytää, mutta jota ei voi lopulta tavoittaa.” -Marko Östman

Kesto väliajan kanssa n. 2 tuntia. Lisätietoa ja lippuvaraukset Rauman Iltanäyttelijöiden nettisivuilta https://raumaniltanayttelijat.com/ tai numerosta 050 5544 707 sekä iltanayttelijat@gmail.com.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

26.7.2022 18.00 - 20.00

Paikka

Kalatori 1 sisäpiha, Kalatori 1, Rauma

Tapahtumakategoria