« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Ajankohta
30.4.2019
13.00 - 15.00
Tapahtumapaikka
Savilanpuisto
Savilankatu , 26100 Rauma + Google Map
Tapahtuman tyyppi
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Bussiralli

Bussiralli täyden palvelun kauppalinjalla 4. Lähtö Savilasta.

Tutustutaan bussilla kulkemiseen yhdessä vapaaehtoisen kaverin kanssa. Tietoa myös linjan varrella olevista palveluista. Mahdollisuus osallistua lopuksi Vapputansseihin Järjestötalolla.

Ilmoittautuminen Palvelutorille 26.4. mennessä. palvelutori@rauma.fi p. 0444036332

Tarkoituksena on tutustuttaa raumalaiset ikäihmiset kulkemaan bussilla ja käyttämään julkista liikennettä hyväkseen. Saamme näin ikäihmiset liikkumaan enemmän ja tavoittamaan palveluja. Bussiyhteydet Raumalla ovat hyvät ja julkisella liikenteellä tavoittaa asiointipaikkojen lisäksi liikuntapaikkoja ja harrastuspaikkoja sekä pääsee osallistumaan tapahtumiin ja tilaisuuksiin muiden ihmisten pariin.

Edistääksemme julkisen liikenteen hyödyntämistä olemme yhdessä Satakunnan liikenteen, Järjestötalon ja Rauman Palvelutorin kanssa suunnitelleet bussirallin ”täyden palvelun bussilinjaan nro 4”.

Bussi kulkisi normaalin reittinsä kahdesti klo 13-15 välillä. Ensimmäinen kierros olisi keräilykierros eli kaikilta pysäkeiltä pääsee kyytiin. Pyydämme ennakkoon ilmoittautumista. Lisäksi pyydämme tiedon, tarvitseeko ystävän eli vapaaehtoisen pysäkille. Toinen kierros olisi pudotuskierros – kyseessähän on ralli! Mikäli jää pois Aittakarin pysäkillä, pääsee osallistumaan ilmaiseksi Vapputansseihin Järjestötalolle ja siellä vanhuspalvelujen tarjoamille kahveille!

Matkojen ajan Palvelutorin Tanja on bussissa ”rahastajana” eli kertoo infoa yleisesti bussilinjoista, matkustamisesta, käytännöistä yms., reitin varrella olevista palvelupaikoista. Matkustajille jaetaan Järjestötalon lahjoittama kassi, jossa on linjan varrella olevien yritysten tuotelahjoja.

Lataa tapahtuman PDF-tiedosto tästä

Kartta