Tapahtumakalenteri

Elämältä kaiken sain – Kesäteatteria Fåfangassa

Rauman kesäteatterissa vietetään ensi kesä Pepe Willbergin hittien parissa. Elämältä kaiken sain -musiikkikomedian esiintyjäkaarti muodostuu jälleen loistavasti laulavista näyttelijöistä sekä huippumuusikoista koostuvasta livebändistä.

Elämältä kaiken sain on inhimillinen tarina rakkaudesta, elämästä ja vanhasta kitarasta, mikä sotkee kaiken. Viihdyttävä ja romanttinen komedia, jossa elämä yllättää ja rakkaus kipunoi. Lopussa voi vain huokaista; mikään ei mennyt niin kuin piti, mutta kaikki meni silti ihan hyvin!

Musiikkikomedian ovat käsikirjoittaneet Osku Valve ja Otto Kanerva, joka myös ohjaa esityksen. Musiikin sovituksesta on vastannut kapellimestari Antti Vauramo. Koreografia on Elina Lähteen, lavastus Oskari Löytösen ja pukusuunnittelu Elina Vätön käsialaa. Kampaukset ja maskeeraukset suunnittelee Johanna Paakkanen.

Esityksen rooleissa nähdään niin ensi kertaa Rauman kesäteatterissa vierailevia, kuin myös jo aiemmin Fåfängassa yleisöä ihastuttaneita näyttelijöitä. Uusia kasvoja Rauman kesäteatterissa ovat Maija RissanenPetrus Kähkönen ja Leena Rousti. Jo aiemmilta kesiltä tutuista kasvoista Raumalla nähdään ensi kesänä Anna HanskiIlkka Merivaara ja Miikka J. Anttila.

Elämältä kaiken sain -musiikkikomedia saa ensi-iltansa Rauman kesäteatterissa 17. kesäkuuta. Esitykset jatkuvat 12. elokuuta asti. Rauman kesäteatteri sijaitsee Fåfängassa merenrannan tuntumassa maauimalaa vastapäätä. Katsomo on katettu.

Lipunmyynti on jo käynnissä! Lippu.fi


KÄSIKIRJOITUS
Osku Valve ja Otto Kanerva

OHJAUS
Otto Kanerva

MUSIIKIN SOVITUS JA KAPELLIMESTARI
Antti Vauramo

KOREOGRAFIA
Elina Lähde

LAVASTUS
Oskari Löytönen

PUKUSUUNNITTELU
Elina Vättö

KAMPAUKSET JA MASKEERAUS (suunnittelu)
Johanna Paakkanen

KAMPAUKSET JA MASKEERAUS (toteutus)
Lotta Selin

VALOT
Hannu Naamanka

ÄÄNET
Jere Isberg

ESITYSOIKEUDET
Onnellinen mies Oy

ROOLEISSA
Anna Hanski
Petrus Kähkönen
Ilkka Merivaara
Maija Rissanen
Leena Rousti
Miikka J. Anttila

MUUSIKOT
Matti Hussi (koskettimet)
Antti Akkanen (basso)
Markku Kanerva (kitara)
Aleksi Kaunisvirta (rummut)

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

28.6.2023 18.00 - 20.30

Paikka

Rauman kesäteatteri, Fåfänga, Suvitie 3, Rauma

Tapahtumakategoria