« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Ajankohta
27.2.2019
14.00 - 16.00
Tapahtumapaikka
Rauman Kaupunginteatteri
Alfredinkatu 2, Rauma + Google Map
Verkkosivu
https://raumanteatteri.fi/ohjelmisto/exan-uus-ja-vanha
Tapahtuman tyyppi
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Exän uus ja vanha

 

Nelikymppiset Terhi ja Jari ovat eronneet. Välit ovat säilyneet asiallisina ja lasten päiväkotikuljetukset ja muut käytännön asiat on saatu sujumaan. Nyt Jari kuitenkin on tuomassa näytille uuden naisystävänsä.

Terhi odottaa vieraitaan kiukun- ja kauhun sekaisissa tunnelmissa, sillä on käynyt ilmi, että Jarilla ja uudella naisystävällä on 20 vuoden ikäero! Niin tyypillistä, pian eron jälkeen miehellä on jo nuori ja hemaiseva vaimon korvike. Klassisen keski-iän kriisin malliesimerkki, miksi miehet ovatkin niin ennalta-arvattavia?

Terhi päättää kutsua henkiseksi tuekseen ystävättärensä Hillen, joka kuitenkin onnistuu osaltaan hämmentämään soppaa vielä lisää. Hämmentämistä tosiaan riittää, sillä soppa alkaa kiehua yli heti kättelyssä, tai paremminkin jo oven avautuessa.

Yllätyksiä ja käänteitä vilisevän komedian on kirjoittanut muun muassa Kumman kaa -televisiosarjassa hauskuuttanut Minna Koskela. Kesällä 2017 Rauman kesäteatterin Reinikaisessa sosiaalityöntekijä Aili Hinkan roolissa ihastuttanut Minna myös ohjaa esityksen.

Rauman Kaupunginteatterin omien näyttelijöiden lisäksi Exän uus ja vanha -näytelmää tähdittää myös räväkkä komedienne Tuija Piepponen.

Esityksen kesto n. 1 h 45 min, sisältää väliajan.

Rooleissa: Timo Julkunen, Mona Lehtola, Ninni Kekki, Tuija Piepponen, Raisa Sorri

KÄSIKIRJOITUS
Minna Koskela

OHJAUS
Minna Koskela

LAVASTUS
Oskari Löytönen

PUKUSUUNNITTELU
Helena Nykänen

KAMPAUKSET, MASKEERAUS JA PERUUKIT
Tuula Kupiainen-Koivisto

VALOT JA ÄÄNET
Valo- ja äänipalvelu Hanttimiehet

 

Kartta