Tapahtumakalenteri

Ihan kurpitsana

Lauantaina 7.10. klo 12-15 vietetään koko perheen IHAN KURPITSANA -syystapahtumaa Seminaarin puutarhalla (Satamakatu 5).

Kello 13 SASKY Kokemäen tilanhoitaja Ilkka Boberg kertoo, miten omenalajikkeita voi lisätä varttamalla. Kannattaa tulla kuulemaan vinkkejä jo ensi kevään varttamiskurssia silmällä pitäen!

Syystapahtumaan voit tuoda itse oman myyntipöytäsi. Voit myydä esimerkiksi taimia, oman kasvimaan satoa tai siitä tehtyjä jalosteita esim. hilloja, pikkelssejä, mehuja ym. Tai voit tuoda myyntipöydällesi myös puutarha-aiheista kirppistavaraa (ruukkuja, työkaluja, puutarhan sisutustavaroita, itse valmistamiasi kransseja, risutöitä, betoniaskarteluja…). Paikalla on myös yhdistyksen oma kirppismyyntipöytä, mihin voit lahjoittaa puutarha-aiheista myytävää, jolloin myyntituotto menee yhdistykselle.

Ja tietysti syystapahtumassa on paljon kurpitsoja kaiverrettavaksi! Kurpitsojen kaiverrus on kivaa puuhaa vaikka koko perheelle. Kurpitsankaiverrukseen on pieni osallistumismaksu ja tarvittavat välineet löytyvät paikan päältä.

Lisäksi syystapahtumassa on yhdistyksen oma buffetti, missä on myynnissä mm. kahvia ja porkkanapiirakkaa. Myös arpoja ja jäsentuotteita on myynnissä. Kahvittelun lomassa voi tutustua Seminaarin puutarhan ”pikkuviidakkoon”!

Tervetuloa viettämään mukavaa syksyistä lauantaipäivää koko perheen voimin!

Lataa tapahtuman PDF-tiedosto tästä

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

7.10.2023 12.00 - 15.00

Paikka

Seminaarin puutarha, Satamakatu 5, Rauma

Tapahtumakategoria