« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Ajankohta
22.11.2019
10.00 - 11.00
Tapahtumapaikka
Talviharjoitteluhalli
Teollisuuskatu 19, 26100 Rauma + Google Map
Tapahtuman tyyppi
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ikäihmisten kävelytempaus talviharjoitteluhallissa

Kävele läpi talven turvallisesti ja kelistä riippumatta! Tule tutustumaan ja kokeilemaan kävelyä yksin, kaverin kanssa tai porukalla Äijänsuon urheilukeskuksen talviurheiluhalliin. Paikalla myös Liikuntapalvelujen Kimmo Kouru ja Palvelutorin kyläluuta Tanja Hakulinen antamassa ohjeita ja vinkkejä terveysliikuntaan. Laitetaan vipinää kinttuihin, sauvojen kanssa tai ilman. Kestävyyskunto auttaa jaksamaan arjessa

Joka aamu ma-pe 18.-22-11. klo 10-11.

Monia pitkäaikaissairauksia ehkäisevän kestävyyskunnon ylläpitoon tarvitaan reipasta liikuntaa yhteensä 2 tuntia 30 minuuttia viikossa. Reippaasti liikkuessa, esimerkiksi kävellessä, hengästyy lievästi, mutta pystyy puhumaan kokonaisia lauseita.
Alkuun pääsee vähällä! Liikkuminen on hyvä jakaa useammalle päivälle viikossa. Jo kymmenen minuutin reippaat liikuntatuokiot edistävät terveyttä, kunhan niitä kertyy riittävästi viikon mittaan. Vähäinenkin liikkuminen on hyväksi toimintakyvylle ja terveydelle, kunhan se on säännöllistä. Kävely sopii kaikille, ja erityisen tehokasta arkiliikuntaa on portaiden nouseminen.

Hyvä kestävyyskunto auttaa jaksamaan arjessa

Kartta