Tapahtumakalenteri

Itämeripäivä Rauman merimuseossa

Merimuseo tarjoaa Itämeripäivän kunniaksi ympäristökasvatusteemaista puuhaa ryhmille ja yksittäisille vapaaehtoisille ennakkovarausperiaatteella! Tutustumme aluksi yhdessä museon uudistettuun Raumanmeri-näyttelyhuoneeseen, jonka teemana on meriympäristö ja siitä huolehtiminen. Tutustumisen kesto on noin 15 min.

Opastetun tutustumisen jälkeen museolta voi lainata roskapihdit ja roskapussin omaehtoiselle roskakävelylle tai -juoksulenkille!. Muistathan ottaa omat työhanskat. Löydetyt roskat voi palauttaa pihtien kanssa merimuseolle.

Opastetut tutustumiset ja itsenäisesti tehtävät roskakävelyt alkavat klo 10, 13 ja 15. Varaa paikka ryhmällesi tai itsellesi osoitteesta info@rmm.fi! Opastukset Raumanmeri-huoneeseen ovat veloituksettomia ja avoimia kaikille paikan etukäteen varanneille.

John Nurmisen Säätiön käynnistämää ja koordinoimaa Itämeripäivää vietetään vuosittain aina elokuun viimeisenä torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Teemapäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Päivä juhlistaa meren monimuotoisuutta ja mittaamatonta arvoa. Juhlinnan lisäksi tavoitteena on lisätä tietoa meren luonnosta, kulttuurista ja historiasta. Vuonna 2022 Itämeripäivää vietetään 25.8.

Kartta

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

25.8.2022 10.00 - 16.00

Paikka

Rauman merimuseo, Kalliokatu 34, Rauma

Tapahtumakategoria