Tapahtumakalenteri

Jokeri Pokeri Box- Ihan Simona ! -Show

Rauma-salissa perjantai 21.10. klo 18.00 lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja TV:stä tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto tarjoilee iloa ja riemua koko perheelle yhdessä avustaja-vaimonsa Kirstin kanssa.

Uudessa Iloisessa showssa nähdään maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavashowlla. Simo johdolla kaikenikäiset katsojat pääsevät tunnin matkalle taikamaailmaan, jossa mikään ei ole mahdotonta. Mukana seikkailevat Simon ja Kirstin eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma sekä outo papukaija Eino… Ja toki lapsetkin pääsevät auttamaan taikuria lavalle asti!

Simon mukaansatempaava esiintyminen takaa, että taikapillerin vaikutus säilyy pitkään, mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä! Simon omin sanoin: ”Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille.”

Esityksen kesto 1 tunti, ei väliaikaa. ikäsuositus 2-100 vuotta.
Suosittelemme varaamaan narikkaa varten tasarahan 1€/takki käteistä.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

21.10.2022 18.00 - 19.00

Paikka

Rauma-sali, Satamakatu 26, Rauma

Tapahtumakategoria