Tapahtumakalenteri

Joulevangeeljum-musiikkinäytelmään osallistuvien yhteistapaaminen 16.9.

Joulevangeeljum-musiikkinäytelmä esitetään Raumalla jälleen 15.–16.12. Musiikkinäytelmän toteutukseen ilmoittautuneille järjestetään yhteistapaaminen lauantaina 16.9. klo 10–14 kulttuuritalo Posellissa osoitteessa Nortamonkatu 12. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös kaikki kiinnostuneet vapaaehtoiset tekijät. Myös uusia kuoroja mahtuu mukaan.

Vaeltava joulunäytelmä esitetään ammattilaisten ja harrastajien yhteistuotantona. Ensimmäisessä harjoituksessa ovat paikalla ohjaajat ja joukko näytelmän toteuttajia. Tilaisuudessa kuullaan yleisesti joulun tapahtumatuotannoista, ohjaajan terveiset, luetaan käsikirjoitus ja kuunnellaan musiikkinäytelmän musiikkia. Lopuksi kierretään näytelmän reitti ja esityspaikat.

Mukana on lähes 300 hengen toteuttajajoukko, johon kuuluu näyttelijöitä, laulajia, soittajia, tanssijoita ja huoltojoukkoja. Mikäli vapaaehtoiseksi ryhtyminen kiinnostaa, mutta tilaisuuden ajankohta ei sovi omaan kalenteriin, mukaan voi ilmoittautua sähköisellä lomakkeella.

Viime vuonna Joulevangeeljum keräsi noin 6000 katsojaa. Esitys toteutetaan Vanhassa Raumassa neljällä eri esiintymislavalla, ja kohtauksien välillä yleisö siirtyy esityspaikalta toiselle. Yleisölle avoin kenraaliharjoitus pidetään torstaina 14.12., ja varsinaiset esitykset ovat perjantaina 15.12. ja lauantaina 16.12.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

16.9.2023 10.00 - 14.00

Paikka

Kulttuuritalo Poselli, Nortamonkatu 12, Rauma

Tapahtumakategoria