Tapahtumakalenteri

KATRI HELENA: KERRAN VIELÄ RAUMA!

Suomalaisten kestosuosikki, yli 60-vuotta ainutlaatuista uraansa luonut musiikkitaivaan yksi kirkkaimmista tähdistämme, kaikkien rakastama KATRI HELENA saapuu esiintymään vielä kerran Raumalle.

”Löimme voimat yhteen ja saimme houkuteltua Katri Helenan vielä kerran Raumalle konsertoimaan” -iloitsee konserttitapahtumaa järjestävän Lukko Eventsin Joel Tervonen, Eura Eventsin Tomi Viren ja Hype Productionsin Tommi Liimatainen.

Katri Helenan terveiset: ”Tulen todella mielelläni Raumalle laulamaan vielä kerran. Muistoissani on useat esiintymiset ja hyvät tunnelmat aina Rauman konserteissa. Viimeinen konsertti Raumalla järjestetään isoissa puitteissa ja haluan toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi.”

Katri Helena konsertoi vielä kerran Raumalla, Kivikylä Areenalla lauantaina toukokuun 25. päivä. Tuleva iso hallikonsertti tulee olemaan ikimuistoinen, jossa saadaan nauttia, laulaa ja tanssia Katri Helenan seurassa vielä kerran ennen kuin artisti lopettaa pitkän ja huikean uransa Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpana tähtenä.

Sinivalkoisella äänellään tähtensä kotimaiselle musiikkitaivaalle ikuistanut Katri Helena tunnetaan unohtumattomista hiteistään kuten ”Vasten auringon siltaa”, ”Anna mulle tähtitaivas” ja ”Katson sineen taivaan”. Ainutlaatuisen uransa jo vuonna 1963 aloittanut legenda hurmaa sukupolvet toisensa jälkeen hersyvällä ja heittäytyvällä livepresenssillään. Tuleva Rauman konsertti-ilta tulee olemaan Katri Helenan viimeinen esiintyminen Raumalla, joten nyt on viimeinen mahdollisuus päästä kuuntelemaan suomalaisten kestosuosikkia, Katri Helenaa livenä.

Tähtitaivasta ja autiota hiekkarantaa

Katri Helenan tuleva hallikonsertti Raumalla sisältää artistin tunnetuimpia hittejä Tessa Virran juhlaorkesterin säestämänä. Ennen konserttia ja väliajalla DJ Juissi soittaa aidoilta vinyyleiltä Katri Helenan tuotannon harvinaisuuksia ja lauluja, jotka eivät ole konsertin ohjelmistossa.

Jäähalliin rakentuu upea konsertti-areena

Kivikylän Areena valjastetaan kokonaan tähän ainutlaatuiseen konserttipäivään. Kentälle rakentuu upea ja iso esiintymislava näyttävine valoineen ja screeneineen. Kentällä pääsee laittamaan jalalla
koreasti Katri Helenan musiikin tahdissa, sillä koko kenttäosuus on seisomakatsomoa. Kun kyseessä on Katrin viimeinen konsertti Raumalla, haluamme mahdollistaa tunnelmoinnin ja hauskanpidon myös seisaaltaan tanssien ja laulaen tuttujen kappaleiden tahtiin. Luvassa on kunnon bileet, jonne odotetaan paikalle väkeä sankoin joukoin.

Areenalta löytyy myös istumakatsomo yli tuhannelle konserttivieraalle, josta on huippunäkymä lavalle. Lisäksi mahdollista on nauttia konserttia
Areenan aitioista, joiden paikat myydään erikseen. Koko konserttiyleisöä palvelee koko illan monipuolinen ravintolatarjonta, a´la carte ravintola ja laajat juomavalikoimat baareissa. Konsertti-areena suunnitellaan niin, että jokaiselta paikalta on hyvä näkymä lavalle.

Konsertti-illan ohjelmisto on suunniteltu yhdessä Katri Helenan kanssa.

– Kivikylän Areenan ovet ja ravintolat avataan konserttiyleisölle klo 18.00
– DJ Juissi aloittaa klo 18.30
– Katri Helenan esiintyminen alkaa klo 20.00
Konsertti-ilta päättyy n. klo 22.30

Lipunmyynti on alkanut Ticketmasterin pisteissä kautta maan. Liput alk. 59,90€. Lippuja myydään myös suoraan Lukon toimistolla.
Aitio- ja ryhmälippumyynti sekä VIP-paketit: Jari-Matti Kurri, ‭puh. 050 300 4441, jari-matti.kurri@raumanlukko.fi

Tervetuloa viettämään ikimuistoista ja ainutlaatuista iltaa Katri Helenan seurassa, vielä kerran!

Konsertin järjestää yhteistyössä Lukko Events, Eura Events ja Hype Productions.

Lisätietoja:
Tomi Viren, puh. 0407006479, sähköposti: tomi.viren@euraevents.fi
Joel Tervonen, ‭puh. 050 469 9790‬, sähköposti: joel.tervonen@raumanlukko.fi

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

25.5.2024 18.00 - 23.00

Paikka

Kivikylän Areena, Nortamonkatu 23, Rauma

Tapahtumakategoria