Tapahtumakalenteri

Kävelykipinä ja villiyrtti -tapahtuma

Rauman Latu ja Rauman Martat järjestävät kävelytapahtuman 15.5.2021 Raumalla. Kävelyretki Latumajalle, reittivalintoja on kaksi: Pohjoiskehältä 6 km ja Isometsän parkkipaikalta 13 km. Rauman Ladun kahvio on auki klo 10–15 (käteismaksu). Reitin varrella voit myös tutustua villiyrtteihin.

Kävelykipinä

Suomen Latu ja Tahko Pihkala -seura haastavat kaikki suomalaiset kävelemään toukokuussa. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 80 vuotta Maaottelumarssista, johon 1,5 miljoonaa suomalaista aikanaan osallistui.

Latuyhdistykset, urheiluseurat, kunnat, järjestöt ja liikeyritykset haastetaan järjestämään kävelytapahtumia ja keräämään kilometrejä 4.–25. toukokuuta kaikkialla Suomessa. Mukaan kutsutaan niin nuoret kuin vanhatkin, niin kuntoilijat kuin ”sohvaperunatkin”. Kävely on helppoa ja ilmaista. Sytytetään yhdessä into ja kipinä kävellä!

Tapahtuman suojelijana toimiin tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kävellään koko kesä! Tapahtumaan osallistumiseen ohella kannustetaan kävelemään paitsi koko toukokuu, myös koko kevät ja syksy. Jokainen voi kirjata kävelemänsä matkan Kävelykilometrikisaan ja kerätä omalle yhdistykselleen tai joukkueelleen mahdollisimman monta kilometriä koko kevään ja kesän ajan.

Lataa tapahtuman PDF-tiedosto tästä

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

15.5.2021 09.00 - 16.00

Paikka

Latumaja, Lemmenkujantie 61, Rauma

Tapahtumakategoria