Tapahtumakalenteri

Kettumaa-talviriehatapahtuma

Rauman Lukko lanseeraa uuden koko perheen ulkotapahtuman Kettumaan, jossa liikunnallista ja hauskaa puuhaa riittää perheen pienimmillekin. Ensimmäinen Kettumaa järjestetään lauantaina 12.2. klo 12–15 Lähdepellon urheilukeskuksessa. Kettumaassa voi luonnollisesti törmätä rakastettuun Eetu-kettuun, joka kannustaa pieniä liikkujia. Tapahtumassa mukana on myös Lukon naisten Liiga-joukkueen pelaajia.

Tapahtumassa pääsee tutustumaan liikunnan, luistelun, hiihtämisen, jääkiekon ja ringeten saloihin monipuolisten rastien avulla. Jokaisella rastilla on oma vetäjänsä, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Rasteilla muun muassa tutustutaan jäähän, luistimiin ja mailaan, sekä käydään aarrejahdissa. Otathan omat luistimet, kypärän ja sukset mukaan. Tapahtuman ohjaajina toimii WinNovan liikunnanopiskelijat.

Näiden lisäksi Kettumaassa järjestetään aikuisten luistelukoulu ja lasten hiihtoon tutustumista, sekä laukaisukilpailu Super Arenalla. Kiukaisten Jääkolkkaajien opastuksella pääsee tutustumaan jääkolkan saloihin.

Tapahtuma on koko perheelle maksuton. Erillisen rastipassin voi lunastaa viiden euron hintaan Tuki-Areenan kahvioista ja passia palauttaessa Kettumaa-kävijä saa pienen muiston tapahtumasta. Jokainen yhteystietonsa rastipassiin jättänyt osallistuu samalla arvontaan, jossa voittajalle on luvassa neljä kappaletta lippuja Lukon liigaotteluun.

Koko tapahtuman ajan käytössä ovat Lähdepellon luistelualueet: toinen mailattomille luistelijoille, toinen mailallisille. Tuki-Areenan kahvio palvelee kävijöitä koko tapahtuman ajan, jonka lisäksi paikalta löytyy myös makkaranmyyntipiste, sekä 2 kundia Burgers & Fries -ruokakoju.

Lähdepellon koirapolun varrelta löytyy lisäksi Metsämörri-piste, jossa niin lapset kuin aikuisetkin pääsevät ihmettelemään Suomen luonnon monimuotoisuutta leikkien kautta. Mukana on myös Lähdepellon ratsastuskeskuksen poni sekä Konekeskus Mikolan mönkijäesittely.

Aluekartta ja muut lisätiedot osoitteesta juniorilukko.fi.

Lisätiedot / Rauman Lukko ry:
Antti Saarinen, seurapäällikkö, 044 765 7799
Severi Koskinen, seuravalmentaja, 040 764 7372
Jenni Valonen, tyttöjääurheilukoordinaattori, 050 307 7819

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

12.2.2022 12.00 - 15.00

Paikka

Lähdepellon urheilukeskus, Kodisjoentie 91, Rauma