Tapahtumakalenteri

Kummituskierros Rauman taidemuseossa

Uskallatko ottaa selvää, mitä Rauman taidemuseon rakennuksissa todella illan tullen tapahtuu? Perjantaina 25.3.2022 siihen avautuu ainutlaatuinen tilaisuus!

Taide ei ole koskaan tullut iholle kuten nyt – tämän ihokarvat nostattavan museokierroksen aikana kuulet ja koet Rauman taidemuseon historian hyytävimmät tapahtumat paikan päällä.

Kierroksen aikana vierailemme myös taidemuseon pihapiirissä sijaitsevassa Einolan talossa, josta moni tunnettu taiteilija on paennut kauhun valtaamana keskellä yötä.

Oppaana toimii Vanhan Rauman kummituskierrosten karmiva opas ja Aaveiden Rauma -kirjan kirjoittaja Saana Jaakkola. Museo on avoinna illan ajan ainoastaan kummituskierroksen osallistujille.

Lippu sisältää tutustumisen taidemuseon näyttelyihin omatoimisesti kummituskierroksen jälkeen – jos vielä rohkenet jäädä museon tiloihin. Voit tutustua näyttelytietoihin etukäteen osoitteessa www.raumantaidemuseo.fi/nayttelyt.

Kummituskierros Rauman taidemuseossa on saatavilla ainoastaan 25.3.2022, ja se järjestetään osana Rakastunut Raumaan -kauppiaiden Yhen illan juttu -tapahtuman ohjelmaa.

Tositarinoiden täyttämä kummituskierros kestää noin 30–35 minuuttia. Illan aikana järjestetään vain neljä kierrosta: klo 17:00 / 17:40 / 18:20 / 19:00. Kullekin kierrokselle mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, joten varaa oma paikkasi nopeasti – tätä tilaisuutta et halua hukata!

Huomaathan, että museo sulkee ovensa klo 20.00, joten jos haluat kiertää näyttelyt täysin rauhassa ja ilman kiirettä, varaathan paikkasi illan ensimmäisiltä kierroksilta.

Kummituskierroksella kuljetaan portaissa ja ahtaissa tiloissa, eikä se valitettavasti ole esteetön.Suositusikäraja kierrokselle on 10 vuotta.

Liput kummituskierrokselle vain etukäteen varaamalla. Museokortti ei käy maksuvälineenä tähän erikoistapahtumaan.

Kartta

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

25.3.2022 17.00 - 20.00

Paikka

Rauman taidemuseo, Kuninkaankatu 37, Rauma

Hinta

15 €/hlö (sis. tutustumisen taidemuseon näyttelyihin kierroksen jälkeen)

Tapahtumakategoria