Tapahtumakalenteri

Lasten kulttuuriviikot: The Bätmäns -konsertti

Koko perheen ilmaiskonsertissa esiintyy Lastenorkesteri The Bätmäns, joka kutsuu pienet, keskisuuret ja ihan isotkin mukaansa musiikilliseen yöseikkailuun. Vuodesta 2013 asti keikkaillut orkesteri soittaa ripeää, rapeaa, hidasta, nopeaa, maalailevaa ja haaveilevaa musiikkia. Meininki toimii komeasti niin 6- tai 60-vuotiaille!

Lasten kulttuuriviikkojen konsertissa selvitetään mitkä ovat Öisen Metsän Salaisuudet! Lastenkonsertissa öinen usvametsä rakentuu lavalle, valojen, lavasteiden, videoiden sekä tietenkin Bätmänsien hienon ja tunnelmallisen musiikin avulla.

Yle Pikku Kakkonen on julkaissut viisi The Bätmänsien toteuttamaa kappaletta 100 Lastenlaulua –sarjassa. Lisäksi yhtye on julkaissut ’Lepakkoluola’- singlen kesällä 2020 ja tällä hetkellä yhtye työstää syksyllä julkaistavaa debyyttialbumiaan

THE BÄTMÄNS -kokoonpano:
Johanna Virtanen (laulu)
Antti Rintala (rummut)
Tomi Rajala (kitara, koskettimet)
Olli Vesterinen (basso)
Olli Rahkonen (kitara, pedal steel)

Konsertin kesto: 45 minuuttia. Ovet auki klo 13.30.
Ilmaiskonserttiin tulee varata paikat etukäteen Palvelupiste Pyyrmanin verkkokaupasta. Istumapaikat tulee varata sekä aikuisille että lapsille. Mikäli paikkoja jää jäljelle, konserttiin pääsee myös ilman varausta. Tutustu konsertin turvallisuusohjeisiin etukäteen.

 

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

12.3.2022 14.00 - 14.45

Paikka

Rauma-sali, Satamakatu 26, Rauma

Tapahtumakategoria

,