Tapahtumakalenteri

Lasten mustan pitsin iltapäivä

Keskustelupuiston kesän viimeisessä koko perheen tapahtumassa pidetään naamiaiset ja sirkustellaan!
Puistoon olet tervetullut naamiasasussa tai ilman. Jos asua ei ole voit ottaa kasvomaalauksen Rauman pitsikaupungin kesäyrittäjien kojussa. Maksutapana käteinen tai Mobilepay. Pehmolelu kannattaa ottaa myös kainaloon ja askarella hänelle oma pitsikoriste iltaan ja ottaa kuva omasta pehmosta hauskoissa kehyksissä.

Alla tarkempi aikataulu ja ohjelma:
14-16 Turun sirkus ry. Turun Sirkus Ry. tekemässä ilmapallohahmoja, paikalla puujalkahahmo. Minisirkuskoulussa voi kokeilla mm. jonglöörausta, yksi-pyöräisellä pyöräilyä ja tasapainolautailua.
16-17 Luonnonkukkaseppeletyöpaja (ILMOITTAUTUMINEN 26.7 mennessä tekstiviestillä 045 2610502 paikkoja rajoitetusti)

Koko tapahtuman ajan. Kasvomaalausta, Pitsikoriste pehmolle askartelupiste ja pehmojen kuvausnurkka. Puistopeli rata, saippuakuplia.
Nuotiopaikalla tikkupullan paistoa ja buffet. Buffettia pitää Rauman Latu Ry. Maksutapana käteinen tai MobilePay.

Tapahtuman järjestää Lönnströmin taidemuseo yhteistyössä Mixa.fi:n kanssa, mukana Rauman Latu Ry, Rauman seudun 4h:n Turun Sirkus Ry. ja Pitsikaupungin kesäyrittäjät.

Tapahtuma on maksuton. Keskustelupuisto sijaitsee Raumalla osoitteessa Kalliokatu 28–30.

Keskustelupuisto on taiteilijaduo Tellervo Kalleisen (s. 1975) ja Oliver Kochta-Kalleisen (s. 1971) pitkäkestoisin ja ensimmäinen julkiseen tilaan sijoittuva taideteos ja Lönnströmin taidemuseon kolmas nykytaideprojekti.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

28.7.2023 14.00 - 17.00

Paikka

Keskustelupuisto, Kalliokatu 28-30, Rauma

Tapahtumakategoria