Tapahtumakalenteri

Lastennäytelmä: Piippuhyllyn Patterström – ja ilomielikuvituksen alkeet

Lastennäytelmä täynnä ilomielikuvitusta!

Rauman Iltanäyttelijät ry esittää lastennäytelmän Piippuhyllyn Patterström – ja ilomielikuvituksen alkeet Kalatori 1 sisäpihalla torstaina 28.7. klo 15. Kesto noin 40 minuuttia.

Paperitehdaskaupungissa kaikilla on koko ajan kova kiire. Se on aikuisten maailma, jossa asuu vain yksi lapsi, jolla ei ole edes etunimeä. Hän on paperitehtaan piippuhyllyllä, lähes pilvien korkeudella asuva Patterströmin poika. Kun paperin käyttö vähenee koko maailmassa ja sitä kautta uhkaa loppua myös tuotanto, tarvitaan tilannetta ratkaisemaan lapsenomaista iloista mielikuvitusta. Sellaista nokkelaa ajatusmaailmaa, jota löytyy luonnostaan kaikilta lapsilta.

Minkälainen on maailma, jossa on voimassa vain lasten säännöt? Mitä tapahtuu, kun aikuinen astuu tähän maailmaan? Entäs voiko aikuinen löytää lasten avulla kauan sitten kadottamansa mielikuvituksen ja sen tuoman oivaltamisen ilon?

Nämä ja monet muut mutkat suoristuvat Piippuhyllyn Patterströmin matkassa, jossa myös yleisön pienimmät pääsevät osaksi tarinaa. Tämän yhteisen taipaleen varrella asioita oivaltavat niin lapset kuin aikuisetkin.

Liput 10 € / lapsi, 5 € / aikuinen

Ohjeet lippujen varaamiseen Iltanäyttelijöiden nettisivuilta.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

28.7.2022 15.00

Paikka

Kalatori 1 sisäpiha, Kalatori 1, Rauma