Tapahtumakalenteri

Talous tiukilla – mikä avuksi?

Tervetuloa maksuttomille luennoille kuulemaan Kuluttajaliiton asiantuntijan vinkit oman talouden hallintaan ja rahan säästämiseen!

Luentosarja koostuu kolmesta jaksosta: ensimmäinen luento Talous tiukilla – mikä avuksi? keskiviikkona 20.9. klo 17-18 pääkirjaston kokoustilassa. Monen talous on nyt tiukilla nousevien hintojen takia. Tule kanssamme pohtimaan, miten rahat riittäisivät parhaiten. Opit muun muassa mitä tehdä, jos huomaat etteivät rahat riitä maksamaan laskua, vuokraa tai vastiketta. Kuulet myös vinkit siihen, miten sopimuksia kilpailuttamalla voi säästää rahaa.

Toinen luento Sähkönsäästövinkit asumiseen keskiviikkona 25.10. klo 17-18 ja kolmas luento Ruoka on liian kallisarvoista hukattavaksi keskiviikkona 15.11 klo 17-18. Osallistu kaikkiin tai valitse sinua kiinnostavat teemat. Kukin luento järjestetään yhtä aikaa neljässä eri kirjastossa Satakunnassa.

Kuluttajaliiton asiantuntija luennoi etäyhteydellä ja hänelle on luennon aikana mahdollista esittää kysymyksiä. Luennoille ei tarvitse ilmoittautua. Yhteistyössä Kuluttajaliitto, Satakunnan Kuluttajat ry ja Satakirjastot.

 

Kartta

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

20.9.2023 17.00 - 18.00

Paikka

Pääkirjasto, Alfredinkatu 1, Rauma

Tapahtumakategoria