Tapahtumakalenteri

Lumikyykkä 2024 -kisa

Rauman karjalaiset järjestävät Lumikyykkä-kisan lauanataina 17.2. klo 11 alkaen Uotilan petanquekentillä osoitteessa Sippolankuja 2. Tule osallistumaan tai katselemaan. Ulkoilmapuffetti paikalla.

Sarjoina ovat junioreiden (15 vuotta tai alle), miesten avoin ja naisten avoin kilpailu Suomen Kyykkäliiton ikähyvityksiä käyttäen. Kaikki junioriosallistujat saavat palkinnon. Jos pelaajia on vähintään kahdeksan, henkilökohtaisten kisojen palkinnonjaon jälkeen muodostetaan mahdollisimman tasaiset joukkueet leikkimieliseen joukkuekisaan halukkaista henkilökohtaiseen kisaan osallistuneista ilman hyvityksiä. Osallistujien tulee varautua varsin pitkään tapahtumaan, koska kilpailuja voidaan heittää ainoastaan korkeintaan kahdella kentällä samanaikaisesti.

Kilpailuilmoittautumiset henkilökohtaisiin sarjoihin Jami Kettuselle puh. 040 733 4764 tai yksityisenä Whatsapp-viestinä viimeistään perjantaina 16.2. klo 12. Kilpailuun pääsyn edellytyksenä on joko Rauman karjalaisten maksettu jäsenyys vuodelta 2023 tai 2024 tai 10 euron kilpailumaksu. Junioreilla maksuton osallistuminen. Joukkuekilpailun joukkueet muodostetaan mahdollisimman tasaisiksi yksilökisan menestyksen mukaan.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

17.2.2024 11.00 - 15.00

Paikka

Uotilan heittopelikenttä, Sippolankuja 2

Tapahtumakategoria