Tapahtumakalenteri

Modern Metal Wave: Artkills + Roju + Split Iris

ARTKILLS / ROJU / SPLIT IRIS PRESENTS:
27.4.2024 Modern Metal Wave
@KulttuurikuppilaBrummi

Metalliyhtyeet ARTKILLS, Split Iris ja Roju valtaavat Brummin huhtikuun lopussa. Genrerajoja rikotaan ja kuuloaistia hyväillään monipuolisella modernin metallin pakkauksella.

LA 27.4.2024
klo 21.00 ovet auki
klo 21.30 Roju
klo 22.30 Split Iris
klo 23.30 Artkills

Liput ennakkoon 18 € / ovelta 20 €.
Liput sis. narikan.

ARTKILLS:
ARTKILLS on vuonna 2020 perustettu helsinkiläislähtöinen, modernia metallia soittava yhtye.

Yhtyeen musiikissa yhdistyy niin raskaan musiikin teknisyys, kuin myös tarttuvat ja mukaansatempaavat laulumelodiat. ARTKILLS on raikas lisä Suomen raskaamman musiikin sceneen.

Yhtye on saanut nostetta mediassa ja valittiin mm. musiikkilehti Infernon kuukauden demobändiksi keväällä 2022 ja Kaaoszinen vuoden 2022 tulokas kategorian ehdokkaaksi. Myös Radio City noteerasi yhtyeen ja uusin single Don’t Follow sai ylistävää palautetta. Yhtyeen soundia on kuvailtu tunnistettavaksi, mutta silti täysin omaperäiseksi.

ARTKILLS on jo lyhyessä ajassa tehnyt paljon keikkaa ja esiintynyt mm. Awake Again, Merta ja Ikinä yhtyeiden lämmittelijänä.

Yhtyeen uusi EP: KillGallery julkaistiin joulukuussa 2022.

IG: www.instagram.com/artkillsband/
FB: www.facebook.com/artkillsband/
Tiktok: www.tiktok.com/@artkills
YouTube: www.youtube.com/channel/UC5uzIycuGofkxklDwh7rWyg/videos
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5LZDG9jEa78t5DO5DnzAzv?si=EiL38JtET4aQC5ZgkF1e6A

SPLIT IRIS
Split Iris on raumalainen progressiivista metalcorea esittävä yhtye, joka yhdistelee elementtejä djentistä, deathcoresta sekä monista muista modernin metallin alatyyleistä.

Tämä mikstuuri tyylejä luo bändille oman raikkaan sekä selkeästi tunnistettavan nimikkosoundin, jonka tärkeänä osana ovat taustan ambienssi sekä orkestraatiot, jotka puolestaan tuovat syvyyttä synkkiin, alavireisiin ja draivaaviin riffeihin.

IG: www.instagram.com/splitiris
FB: www.facebook.com/splitirisofficial
Spotify: https://open.spotify.com/artist/08QfTWpB2d2tGtVA8Ldhru?si=S6QRoK0VSbeLvw89bh6BRQ

ROJU
Roju on vuonna 2020 perustettu modernia nu-metallia soittava yhtye. Bändin soundissa yhdistyy häikäilemättömästi vuosituhannen vaihteen nu-metal, joka kietoutuu yhteen modernin metallin, djenttin ja metalcoren kanssa.

Yhtyeen ensimmäinen single-julkaisu ”Calamity” nousi nopeasti ihmisten tietoisuuteen YouTubessa, jossa sen lyriikkavideota on katsottu yli 20 000 kertaa. Calamity oli ensimmäinen julkaisu Rojun debyytti-EP NIL:iltä, joka julkaistiin vuoden 2021 tammikuussa.

EP keräsi paljon positiivista palautetta ja levyn kappaleet Dark Clouds ja Event Horizon ovat soineet myös Suomen suurimmalla raskaan musiikin radiokanavalla Radio Rockilla.

Event Horizon kappaletta on striimattu Spotifyissa jo yli 150 000 kertaa ja yhtye äänestettiin yhdeksi vuoden lupaavimmaksi tulokkaaksi Kaaoszinen vuoden 2021 lukijagallupissa ja yhtye pääsi Come to Latin America -vientihankkeessa semifinaaliin top 10 parhaan joukkoon.

Yhtye työstää parhaillaan uutta materiaalia vuoden 2023 aikana, joista kuullaan ensimmäiset maistiaiset kevään keikoilla.”

IG: www.instagram.com/rojubandofficial
FB: www.facebook.com/rojubandofficial
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2cfQgCM5u6Iu88qqbUAyN7?si=CfvLzAh4RiW55xU5HAJsaA

Ennakkoliput ovat myynnissä Brummin Maksuttimessa. Nappaa omasi. Nähdään keikalla Brummissa!

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

27.4.2024 21.00

Paikka

Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, Rauma

Tapahtumakategoria