« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Ajankohta
21.12.2018 28.2.2019
Tapahtumapaikka
Vanhan Rauman Tammela
Eteläpitkäkatu 17, Rauma + Google Map
Verkkosivu
www.raumars.org/fi
Tapahtuman tyyppi
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nonviolent Communication – Väkivallaton vuorovaikutus

RaumArs ry:n saksalainen taiteilijavieras Luca Hillenin ohjaa Väkivallaton vuorovaikutus -ryhmätunteja Vanhan Rauman korjausrakentamiskeskus Tammelassa (Eteläpitkäkatu 17) torstaisin klo 17.30–19.00 ajalla 21.12.2018–28.2.2019. Ensimmäinen kerta on poikkeuksellisesti perjantaina 21.12.

Kuka tahansa kommunikaation parantamisen eri keinoista kiinnostunut voi osallistua. Tunneille voi osallistua kerran tai joka kerta. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Vapaavalintainen osallistumismaksu.

Sen lisäksi, että Luca Hillenin taiteellinen työskentely on keskittynyt elokuviin, teatteriin (näytteleminen, ohjaus) ja performansseihin hän opettaa psykologian tohtori Marshall Rosenbergin kehittämää vuorovaikutusmenetelmää, jolla pyritään selkeyttämään kuuntelemista ja puhumista kommunikaatiota. Väkivallatonta vuorovaikutusta (Nonviolent communication, NVC) käytetään erityisesti kriittisissä tilanteissa, joissa ihmisten välistä kommunikaatiota on poikkeuksellisen vaikeaa saada toimimaan tai kun halutaan rakentaa yhteys toiseen ihmiseen tai säilyttää sen silloinkin, kun ottaa puheeksi haasteellisia asioita esimerkiksi työpaikalla. Tunneilla Hillen ohjaa myös oman ärsyyntymisen tunnistamista sekä hillitsemisestä ja antaa askelkiviä myötätuntoisen ajattelutavan kehittämiseen.

Lue lisää…

Kartta