« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Ajankohta
8.6.2020 klo 16.00 3.8.2020 klo 12.00
Tapahtumapaikka
Rauman pääkirjasto
Alfredinkatu 1, 26100 Rauma + Google Map
Tapahtuman tyyppi
,

Valokuvauskilpailun kuvat näytteillä pääkirjaston nuorten osastolla

Rauman nuorisovaltuusto järjesti keväällä valokuvauskilpailun raumalaisille 10-28-vuotiaille nuorille. Kilpailun kärkiviisikko julkistettiin maanantaina 8.6. klo 16 pääkirjastossa valokuvauskilpailun näyttelyn avajaistilaisuudessa.

Valokuvauskilpailun voitti 17-vuotias Emma Vänttinen kuvalla Kylmäpihlajan majakasta. Toiseksi tuli 10-vuotias Patrik Viljanen, ja jaetun kolmossijan saivat 11-vuotias Meea Järvenpää ja 17-vuotias Veikka Valtanen. Viidenneksi sijoittui 14-vuotias Tilda Lahti.

Valokuvauskilpailuun osallistui kaikkiaan 32 nuorta. Nuorisovaltuusto valitsi kärkiviisikon äänestämällä etäkokouksessa. Jokainen nuorisovaltuuston jäsen valitsi viisi suosikkikuvaansa, jotka pisteytettiin asteikolla 1-5. Voittajaviisikko valikoitui yhteispisteiden mukaisesti.

Kaikki valokuvauskilpailussa mukana olleet kuvat ovat nähtävillä pääkirjaston nuorten osastolla kahden kuukauden ajan 8.6. alkaen. Ensimmäiset 16 kuvaa ovat esillä neljä viikkoa ja sen jälkeen loput 16 kuvaa vaihdetaan näytille. Kuvien näyttelyjärjestys on sattumanvarainen, mutta voittajakuva on esillä koko näyttelyn ajan. Muut voittajaviisikon kuvat ovat nähtävillä ensimmäiset neljä viikkoa. Kärkiviisikon teokset on kehystetty kultaisilla kehyksillä.

Kartta