Tapahtumakalenteri

Peliviikko pääkirjastossa

Peliviikon kunniaksi teimme Arvaa pelisuosikki standin, jossa kirjaston asiakkaat voivat päätellä henkilökunnan valokuvista heidän suosikkipelinsä.  Yhdistä 15 pääkirjastolaista heidän suosikkipeliinsä. Täyttämällä vastauspaperin yhteystietojen kera osallistut kilpailuun. Paras arvaus palkitaan!

Haasta kirjastonhoitaja pelaamaan kanssasi PS4 pelejä ma 8.11. – pe 12.11. klo 13.30 – 15.30.  Kaikki ovat tervetulleita pelaamaan, olit sitten ahkera pelaaja tai et esimerkiksi ole pelannut konsolipelejä, niin nyt on loistava tilaisuus tutustua pelimaailmaan. Sopii kaikenikäisille, vaikka pelataan lastenosaston Lukulinnassa.

Seka lainattattavissa että kirjastossa pelattavissa peleissä noudatetaan digitaalisten pelien ikärajoja. Peliviikon jälkeen pelikonsolia voi pelata pääkirjaston lastenosastolla. Jokainen pelaaja käyttää käsidesiä ja desinfioi ohjaimen, jotta pelaaminen olisi turvallista.

Peliviikko on lähtenyt kirjastojen aloitteesta ja sen tavoitteena on rakentaa positiivista pelikulttuuria ja vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyviä ennakkoluuloja.

Kartta

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

8.11.2021 13.30 - 12.11.2021 15.30

Paikka

Rauman pääkirjasto, Alfredinkatu 1, Rauma

Tapahtumakategoria