Tapahtumakalenteri

Rakkautta Raumalla Häätapahtuma

22.10. klo 10 – 15 Hääpukuliike Mariéen yläkerrassa osoitteessa Kauppakatu 15 järjestetään Rakkautta Raumalla Häätapahtuma. Avoimien ovien päivän periaatteella toteutettu tapahtuma on samalla intiimimpi ja henkilökohtaisempi versio messuista sekä Hääpukuliike Mariéen avajaiset.

Paikalla on n. 35 paikallista hääpalveluita tarjoavaa yritystä kertomassa tämän hetken häätrendeistä ja palveluistaan. Luvassa on häähumun ja rakkauden täyteinen päivä kaikilla höysteillä. Tapahtumassa pääsee muun muassa testaamaan alkoholittomia räätälöityjä drinkkejä, ostamaan kauneuspalveluita ja maistamaan leipomoiden tuotteita. Myynnissä on palvelutarjoajien tuotteita ja paikalta saa kerättyä tapahtuman täydeltä inspiraatiota omiin häihinsä.

Luvassa on myös avajaistarjouksia ihanan Hääpukuliike Mariéen toimesta. Tapahtuma on osallistujille täysin ilmainen.

Olit sitten menossa naimisiin, osa jonkun sinulle rakkaan hääseuruetta tai muuten vaan häitä fiilistelevä haaveilija, tule ihmeessä paikan päälle tutustumaan paikallisiin hääpalveluiden tarjoajiin.

Luvassa on lumoava päivä elämän ihanimman rakkauden juhlan, häiden parissa.

22.10. klo 10-15 avoimien ovien päivä odottaa sinua Mariéen yläkerrassa Kauppakatu 15.

Tapahtuma löytyy Instagramista nimellä @rakkauttaraumalla ja Facebookista nimellä Rakkautta Raumalla Häätapahtuma. Tapahtuman somekanavissa on esitelty yksitellen osallistuvia yrityksiä ja paljastettu hieman tapahtumapäivän suunnitelmia.

Lataa tapahtuman PDF-tiedosto tästä

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

22.10.2022 10.00 - 15.00

Paikka

Hääpukuliike Mariée, Kauppakatu 15, Rauma

Tapahtumakategoria