Tapahtumakalenteri

Rohkeasti yrittäjyyteen kevytyrittäjyyden kautta -webinaari

Rauman kaupunki järjestää syksyllä 2022 Tietoa uudelle yrittäjälle -luentosarjan (jpg). Keskiviikkona 9.11.2022 vuorossa on Rohkeasti yrittäjyyteen kevytyrittäjyyden kautta -webinaari.

Kiinnostaako sinua yrittäjyys, mutta et vielä uskalla perustaa yritystä? Mitä jos kokeilisit ensin kevytyrittäjyyttä? Tule webinaariin kuulemaan käytännön esimerkkejä kevytyrittäjyydestä.

Webinaarissa kuulet muun muassa mitä eroa on yrittäjyydellä y-tunnuksella vs. ilman y-tunnusta. Mitä kevytyrittäjä-termin taakse piiloutuu ja miksi kevytyrittäjyyspalvelut on luotu helpottamaan yritystoiminnan aloittamista. Miten yrittäjä hyötyy kevytyrittäjyyspalveluiden käytöstä ja mitä hyötyjä yrittäjälle on y-tunnuksesta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Kaisa Kalliovuo, puh. 040 172 6142 tai kaisa.kalliovuo@rauma.fi. Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ennakkoon ilmoittautumista 7.11.2022 mennessä. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi linkin Teamsissa pidettävään tilaisuuteen. Teamsiin on helppo tulla mukaan, klikkaa sähköpostissa saamaasi linkkiä webinaari ajankohtana ja olet mukana tilaisuudessa.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

9.11.2022 16.30 - 17.30

Tapahtumakategoria