Tapahtumakalenteri

Sademies

Charlie (Juha Kulmala) on itsekeskeinen liikemies, jonka elämää ohjaa rahan ja menestyksen tavoittelu. Varakkaan perheen poika yllättyy melkoisesti, kun isän kuoltua testamentti kertookin miljoonaperinnön päätyvän hänen isoveljelleen Raymondille (Miro Honkanen), jonka olemassaolosta Charlie ei aiemmin edes tiennyt.

Autistinen Raymond on viettänyt suurimman osan elämästään laitoshoidossa. Charlie ei aio kuitenkaan luopua perinnöstään suosiolla. Perintörahat mielessään hän päätyy viemään Raymondin matkalle halki Amerikan. Yllättävästä road-tripistä muodostuu kuitenkin aivan erilainen kuin Charlie kuvitteli. Veljesten tutustuttua Charlien joutuu puntaroimaan mikä elämässä lopulta on tärkeintä.

Vuonna 1988 neljällä Oscarilla palkittuun elokuvaan pohjautuvan näytelmän ohjaa ensimmäistä kertaa Rauman teatterissa vieraileva Pekka Laasonen. Esityksen lavastuksen suunnittelee Oskari Löytönen ja pukusuunnittelijana toimii Elina Vättö. Kampaukset, peruukit ja maskeeraus ovat Tuula Kupiainen-Koiviston käsialaa. Valo- ja videosuunnittelijana vierailee Jussi Kamunen ja äänisuunnittelu on Panu Raatikaisen.

Raymondin roolissa nähdään ensimmäistä kertaa Rauman teatterissa vieraileva Miro Honkanen. Charlien roolin tekee Rauman teatterin Juha Kulmala. Muissa rooleissa nähdään Rauman teatterin oman näyttelijät Timo Julkunen, Ninni Kekki, Mona Lehtola ja Raisa Sorri.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

6.3.2024 19.00

Paikka

Rauman teatteri, Alfredinkatu 2, RAUMA

Tapahtumakategoria