Tapahtumakalenteri

Stand up! Iikka Kivi, Ursula Herlin & Petri Hankonen // Brummi

Iikka Kivi, Ursula Herlin ja Petri Hankonen nousevat lavalle naurattamaan Brummin stand up – llassa huhtikuun 21. ilta!

Ursula Herlin on kyselyiän ja amerikkalaisen jalkapallon runtelema perheenäiti, joka ei jätä kylmäksi ketään – ei edes pakasteita. Myös molemmat pohjoisen rantaleijonat ovat lavakunnossa! Raumalla nähdään takuulla nauruherkkä kolme kovan koomikon show!

Luvassa onkin kunnon annos pohdintoja, kaskuja ja vitsejä aiheista, jotka sillä hetkellä ihmetyttää, harmittaa ja naurattaa. Pohjois-Pohjanmaa näkyy huumorissa niin hyvässä kuin hauskassakin. Kun lähtökohdat ovat olleet siinä ojan ja allikon välimaastossa, niin sieltä on hyvä tarkastella maailmaa.

Iikka on hyväntahtoinen törkymöykky, joka tykkää tehdä juttuja mahdollisimman laajalla spektrillä – kikkelivitseistä kosmoksen syntyyn. Kursailematonta puhetta, rehellistä läsnäoloa, yleisön kanssa perseilyä ja paljon naurua – niistä rakentuu Iikan esitys.

Petrin setti perustuu tarinoihin, vitseihin ja joskus myös yleisöä rangaistaan laululla. Aiheet vaihtelee, nauru pysyy.

Ursula Herlin on noussut hämmästyttävän nopeasti kohti suomalaisen komiikan terävintä kärkeä ja hänestä povataankin Suomen seuraavaa suurta naiskoomikkoa. Hän ammentaa komiikkaa arjesta, sillä sehän on elämän suola – liiallisena aiheuttaa sydän- ja verisuonitauteja.

Showtime klo 20.00.
Katso kaikki Brummin keikat ja hanki ennakkoliput: https://brummi.maksutin.fi

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

21.4.2023 20.00

Paikka

Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, Rauma

Tapahtumakategoria