Tapahtumakalenteri

Starttitietoa yrittäjyyteen -webinaari

Starttitietoa yrittäjyyteen -webinaari tarjoaa sinulle kattavan katsauksen yrittäjyyden alkuun. Tämä tilaisuus valaisee toimintaympäristön, yritysmuotojen erot, maksuliikenteen ja starttirahan merkityksen aloittavalle yrittäjälle. Lisäksi kuulet inspiroivan yrittäjätarinan, joka antaa arvokasta tietoa uuden yrittäjyyden maailmasta.

Webinaari järjestetään tiistaina 3.10.2023 klo 16.30. Osallistuminen on täysin maksutonta. Ilmoittautuminen webinaariin 2.10.2023 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.lyyti.in/Starttitietoa. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi linkin Teams-pohjaiseen tilaisuuteen, ja osallistuminen on helppoa. Klikkaa vain saamasi linkkiä webinaariaikana, ja olet mukana mielenkiintoisessa tilaisuudessa.

Starttitietoa yrittäjyyteen -webinaarin ohjelma:

  • Business Rauman palvelut alkaville yrittäjille – Kaisa Kalliovuo, Rauman kaupunki. Saat tietoa yritystoiminnan käynnistämisestä ja asiantuntija-avusta yritystoiminnan aloittamisvaiheessa.
  • Starttiraha aloittavan yrittäjän tukena – Marjo Siltanen, Satakunnan TE-toimisto. Saat tietoa starttirahan tarjoamista mahdollisuuksista aloittavalle yrittäjälle.
  • LEADER-rahoitusta ja neuvoja alkaville yrityksille – Ulla Kallio ja Heidi Jaakkola, Ravakka Ry. LEADER on toimintaa, neuvontaa ja rahoitusta, mutta mitä tämä käytännössä tarkoittaa?
  • Yrittäjätarina, kokemuksia uudesta yrittäjyydestä – Valokuvaus Ulla Jokela. Kuulet inspiroivan yrittäjätarinan, joka antaa sinulle käytännön vinkkejä ja näkökulmia uuden yrittäjyyden alkumetreille.

 

 

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

3.10.2023 16.30

Tapahtumakategoria