Tapahtumakalenteri

Taidelainaamon kuukauden taiteilija Hanna Valtokivi

Toukokuun 2021 taiteilija Rauman taidelainaamossa on kuvataiteilija Hanna Valtokivi. Hänellä on näyttelyssä esillä sekä maalauksia että digitaalisella monitekniikalla tehtyjä vedoksia alumiinille ja pleksille.

Valtokiven taide saa innostuksensa uskonnoista, myyteistä, mytologiasta, symboliikasta ja tarinoista, joita hän peilaa menneisyydestä nykyhetkeen. Teokset ovat pääasiassa maalauksia tai monitekniikkaa, joissa on käytetty muun muassa vanhaa paperia. Viime aikoina hän on tutkinut digitaalisia kuvankäsittelytekniikoita. Hän käyttää lähtökohtana omista käsin tehdyistä teoksista otettuja valokuvia ja muokkaa niitä uusiksi teoksiksi mm. mobiilisovelluksilla. Valmiit digiteokset voidaan tulostaa erilaisille pohjamateriaaleille.

Hanna Valtokivi on valmistunut Satakunnan ammattikorkeakoulusta kuvataiteilija (ylempi AMK) -tutkintoon. Hän asuu ja työskentelee Porissa ja on sekä Porin että Rauman Taiteilijaseuran jäsen. Hän haaveilee asumisesta ja työskentelystä Vanhassa Raumassa.

Valtokiven näyttely on esillä taidelainaamossa 5.-29.5. Taiteilija on itse paikalla 8.5.,15.5. ja 29.5.

Rauman Taidelainaamo sijaitsee pääkirjaston 2. krs.:ssa ja on avoinna keskiviikkoisin klo 15–18 ja lauantaisin klo 11–14.

 

 

 

Kartta

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

5.5.2021 - 29.5.2021

Paikka

Pääkirjasto, Alfredinkatu 1, Rauma

Tapahtumakategoria