Tapahtumakalenteri

Taiteilijaopastuksia näyttelyyn Kosti Koskinen – Kadunmiehen päiväkirja

Tutustu raumalaistaiteilija Kosti Koskisen näyttelyyn kahden raumalaisen taiteilijan opastuksella!

Taidegraafikko Tommi-Wihtori Roström ja kuvataiteilija Paavo Paunu esittelevät omissa opastuksissaan Rauman taidemuseon juhlanäyttelyn Vanhan Raatihuoneen ainutlaatuisessa ympäristössä ja kuvailevat samalla raumalaista taiteilijaelämää omasta näkövinkkelistään. Kierros lähtee Rauman taidemuseon sisäpihalta ja päätyy Vanhalle Raatihuoneelle, ja noin 300 metrin matka kuljetaan jalan. Hintaan sisältyy sisäänpääsy museoon ja opastettu kierros, sekä näyttelyyn valmistunut zine, ts. lehtimuodossa oleva näyttelyjulkaisu (ovh. 5 e).

Raumalaissyntyinen taidegraafikko Tommi-Wihtori Roströmin aihepiirit henkivät merellisen kaupungin myyttisiä tunnelmia. Herkkä keräilijäsielu tuntee kotikaupunkinsa jokaisen kolon kuin omat taskunsa, ja kaupungin taideaarteet saattavat usein päätyä hänen kokoelmiinsa. Hänellä on oma galleria kotinsa yhteydessä Vanhassa Raumassa. Tommi-Wihtori Roström toimii Rauman taiteilijaseuran puheenjohtajana.

Kuvataiteilija Paavo Paunun teosten tilallisuus ylittää maalauksen ja veistoksen rajat. Usein suurikokoiset työt esittelevät ihmiselämän ja universumin suuria tunteita ja tummia sävyjä lempeydellä. Pilke silmäkulmassa taiteilija maalaa maailmasta myös hieman suuremman paikan. Paavo Paunu asuu ja työskentelee Raumalla ja esittelee taidettaan kansainvälisesti. Hän on ollut ehdolla ArsFennica -palkinnon saajaksi.

Opastukset järjestetään kerran päivässä 18.-23.7.2021.

Katso tarkemmat tiedot ja varaa oma paikkasi: https://fi.doerz.com/rauma/guided-tour-by-local-artists

Kartta

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

18.7.2021 - 23.7.2021

Paikka

Rauman taidemuseo, Kuninkaankatu 37, Rauma

Hinta

15 €

Tapahtumakategoria