Tapahtumakalenteri

Timo Lavikainen ja Pasi Karppi esittävät: KUINKA TE KEHTAATTE?

Mitä luvassa?

Poimitaan Britannian menestyneimmän käsikirjoittajan Richard Curtisin (Notting Hill, Rakkautta vain, Ei yhdeksän uutiset, Neljät häät ja yhdet hautajaiset…) ja Rowan Atkinsonin (Mr. Bean) 40 vuoden yhteistyön parhaat hedelmät. Käännellään huolellisesti. Sekoitetaan mukaan Gary Delaneyn ja Stewart Francisin parhaat navanaluspalat. Raastetaan omasta päästä keitokseen pari kohtausta. Maustetaan Antti Holman kauheimmilla runoilla. Näin valmistuu stand-upia ja perinteistä näytelmää sekoittava soppa, jota ei voi nauramatta nauttia Timo Lavikaisen ja Pasi Karpin esittäessä kahdestaan kaikki roolit. Absurdissa esityksessä marssitetaan lavalle muun muassa ystävällinen piru, täydellinen deittikumppani, omalaatuinen pappi, ilkeä opettaja ja huoltomiehiä heräämisten äärellä! Paitsi nauramaan, saa esitys monet myös huokaamaan: ”KUINKA TE KEHTAATTE?!” ..Kyllä Lavikainen ja Karppi kehtaavat. Se on vähän niin kuin niiden juttu!

Käsikirjoitus: Richard Curtis, Rowan Atkinson, Gary Delaney, Stewart Francis, Antti Holma, Pasi Karppi.
– Jo käsikirjoittajien puolesta materiaali tulee olemaan vähintään yhtä laadukasta kuin esittäjien suulliset taidot. Huippujuttuja siis luvassa!

Suositusikäraja 15 vuotta. Kielletty esittäjien sukulaisilta.
– Materiaali on ehkä karskia ja siksi suositusikäraja. Lupaamme silti, että jokainen tulee nauramaan. Joko varmasti tai epävarmasti, mutta tätä iltaa ei kyllä heti unohda!

Show tulee olemaan siis karskimpi, yllättävämpi, puhuttavampi ja kohauttavampi kuin ´Mies miehelle´ – mutta hyvällä tavalla. Eli jo nyt kannattaa laittaa korvan taakse, että kohta kysytään: Kuinka te kehtaatte?!

LIPUNMYYNTI:
NÄYTÖS:
– Torstaina 17.8.2023 klo 19.
– Lippukoppi aukeaa 1h ennen näytöstä.
– Esitys sisältää väliajan.

LIPUT:
– 040-8391084, puhelin/whatsapp (puhelut ma-su klo 9-18)
– Sähköposti: liput@patolampiteatteri.fi
– Varatessa viestillä mainitse näytöksen nimi (Kuinka te kehtaatte?), lippujen määrä, varaajan nimi sekä yhteystieto, josta tarvittaessa tavoittaa.
(Viesteillä tehdyt varaukset kuitataan 1-2 arkipäivän kuluessa. Etkö saanut vahvistusta? Ota silloin yhteyttä lipunmyyntinumeroon.)

HINTA: 25€/kpl.
– Maksutavat: käteinen, yleisimmät maksukortit, Smartumin ja epassin liikunta- ja kulttuuriedut (SmartumPay, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja epassin mobiilisovellus).
– Maksu paikan päällä.

Näytös: Tarhakuja 5, 27230 Lappi
Parkkipaikat: Myllykuja 5, 27230 Lappi

Paikalla on puffet, joka tarjoaa väliajalla pientä purtavaa! Varaa siis rahaa mukaan sitä varten.

Eikä kannata murehtia, vaikka Suomen kesä on ollut ailahtelevainen. Meidän katettu katsomo takaa varmasti onnistuneen illan olipa sää millainen tahansa. Eli nyt lippukaupoille ja lupaamme syksyn pimenevään iltaan sylikaupalla viihdettä!

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

17.8.2023 19.00 - 21.00

Paikka

Lapin Patolampiteatteri, Tarhakuja 5, Lappi

Tapahtumakategoria