Tapahtumakalenteri

Turvatusti yrittäjyyteen -webinaari

Turvatusti yrittäjyyteen -webinaari valaisee yrittäjän ja yrityksen mahdollisuudet varautua odottamattomiin tilanteisiin. Tämä webinaari kattaa monipuolisesti aihepiirit ja on ehdottomasti tilaisuus, jota et halua jättää väliin. Tämä webinaari on suunniteltu tarjoamaan laajasti tietoa yrittäjille ja yrityksille siitä, miten valmistautua odottamattomiin tilanteisiin.

Webinaari järjestetään torstaina 12.10.2023 klo 16.30. Osallistuminen on täysin maksutonta. Ilmoittautuminen 11.10.2023 klo 12 mennessä osoitteessa www.lyyti.in/turvatustiyrittajyyteen. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi linkin Teams-pohjaiseen tilaisuuteen, ja osallistuminen on helppoa. Klikkaa vain saamasi linkkiä webinaariaikana, ja olet mukana mielenkiintoisessa tilaisuudessa.

Ohjelma on monipuolinen ja sisältää seuraavat aiheet:

  • Asianajajan 10 vinkkiä uudelle yrittäjälle – Kimmo Vainio, Heikkilä & Co Oy. Saat asiantuntevaa opastusta aloittavan yrityksen juridisiin kysymyksiin sekä sopimus- ja immateriaalioikeudellisiin seikkailuihin.
  • Yrittäjän ja yrityksen vakuutukset – Esa Nummi, Lähitapiola. Tämä osuus antaa sinulle kattavan katsauksen yrittäjän ja yrityksen vakuutusasioihin, jotta voit suojata yrityksesi parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Yrittäjän työttömyysturva – Teemu Ariluoma, Yrittäjäkassa. Saat tietoa yrittäjän työttömyysturvasta ja siihen liittyvistä käytännön asioista, jotta voit suunnitella tulevaisuuttasi turvatusti.
  • Yrityskummit – Sari Pettersson, Satakunnan yrityskummit. Kuulet, miten yrityskummit voivat olla arvokas tuki liiketoimintasi kehittämisessä ja kasvussa.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

12.10.2023 16.30

Tapahtumakategoria