Tapahtumakalenteri

Tuure Kilpeläinen // Brummi

Kilpeläisen Tuure ottaa suunnaksi Rauman ja sehän meille käy! Tuure Kilpeläinen Kulttuurikuppila Brummissa lauantaina 18.11. Ovet auki klo 21 ja keikka alkaa klo 22.

Liput ennakkoon 30,- / ovelta 35,-.
Ei erillistä narikkamaksua.

Keikkaliput: https://brummi.maksutin.fi

* * *

Tuure Kilpeläinen suuntaa uuden albuminsa ja yhtyeensä kanssa kolmetoista paikkakuntaa sisältävälle levynjulkaisukiertueelle. Marraskuun puolivälissä alkavalla kiertueella kuullaan materiaalia Tuuren koko uran ajalta. Raumalla keikka on tottakai Brummissa!

Tuure Kilpeläisen lisäksi uudessa yhtyeessä soittavat Ansku Mellanen (basso, kitara, laulu), Julius Sihvonen (koskettimet, laulu) ja Eliel Viitala (rummut).

”Harjoittelen parhaillaan kiertuetta varten uuden huippuryhmän kanssa. Anskun, Juliuksen ja Elielin monipuolinen ja vahva panos tulee luomaan esityksiin aivan oman tunnelmansa. Ammennamme kesän treeneistä lämpöä ja aurinkoa syyskauden keikoille. Ja kuten tiedetään, elämään mahtuu muutakin kuin pelkkää aurinkoa – tämä kaikki on hyvä jakaa saman tulen äärellä yleisön kanssa. Soitamme uuden albumin laulujen lisäksi vanhempaa materiaalia urani ajalta. Musiikki herää eloon keikoilla kauniina ja rauhallisena, välillä villinä ja rosoisena, joka ilta erilaisena ja läsnäolevana yleisön kanssa. Nähdään keikoilla!”, tunnelmoi Tuure.

Kesällä 2023 Iskelmä-Finlandia-palkinnon saanut Tuure Kilpeläinen tuli suurelle yleisölle tutuksi Kaihon Karavaani -yhtyeensä kanssa. Tuure oli myös mukana Vain Elämää -TV-sarjan 9. kaudella. Tuuren tulevalla albumilla yhdistyvät saumatta moderni tuotanto, artistin tuttu, rakastettu ääni ja henkilökohtaiset tekstit. Kaiken uuden ohella odotettavissa on myös aikaisemmilta vuosilta tuttu Tuure – lämmintä ja välitöntä energiaa yleisöön luova karhea ja samettinen tulkitsija.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

18.11.2023

Paikka

Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, Rauma

Tapahtumakategoria