Tapahtumakalenteri

Vanhan Rauman jouluinen kävelykierros

Vanhat puiset talot ja tuikkeen täyttämät pihamaat, valkeat katot ja kadut, kattonaan kirkas tähtitaivas. Pitsikaupunki täyttyy lämpimästä joulunajan hengestä – riemusta ja rauhasta. Jouluinen Vanha Rauma pysäyttää arjen kiireen ja tuo joulun jokaiseen sieluun. Ajan taika tarttuu takinliepeisiin ja matkaa sieltä suoraan sydämiin.

Vanhan Rauman idylliseen joulutunnelmaan tutustuu parhaiten opastetulla kävelykierroksella. Kävellen huomio kiinnittyy pitsikaupungin kauniisiin jouluvaloihin, -koristeisiin ja muihin jouluisiin yksityiskohtiin. Kierroksella opas johdattaa ryhmän alueen kapeille ja mutkitteleville kujille kertoen alueen historiasta ja nykypäivästä jouluperinteitä unohtamatta.

Tunnin mittaiselle Vanhan Rauman jouluiselle kävelykierrokselle lähdetään klo 16 Vanhan Raatihuoneen edestä (Kauppakatu 13) Kauppatorin laidalta. Oppaana toimivat Rauman auktorisoidut oppaat.

Lipun hinta on 10 € / henkilö (alle 15-vuotiaat maksutta). Lippu ostetaan ennakkoon elämysten verkkokaupasta (doerz.com) tai Vanhan Raatihuoneen museokaupasta (Kauppakatu 13).

Kartta

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

4.12.2022 16.00

Paikka

Vanha Raatihuone, Kauppakatu 13, Rauma

Tapahtumakategoria