Tapahtumakalenteri

Vanhempien webinaari: Nuoret ja päihteet

Virtuaalinen kohtaamispaikka kaikille satakuntalaisille perheille – webinaarisarja klo 17.30-19 ja jatkuu syksyn eri aiheisilla webinaari-illoilla.

Webinaari on suunnattu kaikille eri ikäisten lasten vanhemmille kunnasta riippumatta. Osallistua voi vaikka myös isovanhemmat ja muut lapselle läheiset aikuiset. Webinaareihin voi osallistua vaikka kotisohvalta, kentänlaidalta tai vaunulenkiltä.

Nuoret ja päihteet -webinaari 10.11.
Miltä nuorten päihteiden käyttö näyttäytyy tilastojen valossa? Miten päihteiden käyttö näkyy nuorten arjessa? Nuoret, alkoholi ja nikotiinituotteet? Nuorten alkoholin- ja nikotiinituotteiden käytön ehkäisy?

Mukana asiantuntijoina Anni Kenni, ehkäisevän päihde- ja mielenterveystyön koordinaattori ja Mikko Vaahtio, kokemusasiantuntija

Osallistuminen
Osallistu webinaariin tapahtuman nettisivujen kautta.

Webinaarit järjestetään Teams-palvelut avulla. Osallistuaksesi tarvitset tapahtuman linkin sekä verkkoyhteyden. Sinulla ei tarvitse olla Teams-tiliä tai asennettua sovellusta. Jos liityt kokoukseen verkossa, voit käyttää joko Microsoft Edgeä tai Google Chromea. Ohjeita löydät Microsoftin internetsivuilta.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

10.11.2021 17.30 - 19.00

Paikka

Etäluento (Teams),

Tapahtumakategoria