Tapahtumakalenteri

Vapaille viimeinkin! Helmikuun Lasten Lauantai merimuseossa

Merimuseon Lasten Lauantaina heitetään vapaille! Tervetuloa tekemään perheen kanssa museovierailu lomatunnelmissa la 18.2. klo 11-14. Merimuseoon on tapahtuman ajan vapaa pääsy.

Teemapukeutuminen on sallittua: värikkäät (ja lämpimät) lomavaatteet päälle, aurinkolasit otsalle ja villasukat jalkaan. Museonäyttelyissä tutustumme teeman mukaisesti rennolla otteella siihen, miten merimiehet ovat voineet viettää vapaitaan ennen ja nykypäivänä. Kevyet opastukset alkavat klo 11.30 ja 12.30.

Näyttelyssä tapahtuman ajan esillä olevia merenkulkijoiden lomakuvia voi tutkia itsenäisesti ja miettiä esimerkiksi sitä, miten itse viettäisi vapaita mieluimmin. Non-stop -työpajassa tehdään merihenkinen lomapostikortti. Lomilla otetaan tietenkin myös valokuvia seilorikavereiden kanssa, irtoviiksillä tai ilman.

Varaamme tapahtuman ajaksi tilaa ulkovaaterumballe sekä pienelle evästelylle museon 1. kerroksen Purjelaivasaliin. Museon 1. kerroksen WC-tilasta löytyy kokoontaitettava hoitopöytä vaipanvaihtoa varten. Laivasimulaattorilla sekä WC-tilassa on korokejakkara, jotta pienemmät näkevät ja ylettyvät paremmin.

Kuva
Oikealla: Moshulu. Seilimaakari John Sommarström riippumatossa.
Vasemmalla: Wirakel-laivan vesisuihkussa.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

18.2.2023 11.00 - 14.00

Paikka

Rauman merimuseo, Kalliokatu 34, Rauma

Tapahtumakategoria