Tapahtumakalenteri

Yhen illan juttu

Yhen illan juttu -ostostapahtuma kutsuu ihmisiä Rauman keskustaan sekä piristämään omaa arkeaan että shoppailemaan ja tukemaan edelleen epävarmassa tilanteessa olevia kivijalkayrityksiä. Kevättarjouksien, arvontojen ja yhdessä olon lisäksi Yhen illan jutussa voi muun muassa päästä spesiaali-kummituskierrokselle Rauman taidemuseoon, voittaa Scandicin lahjakortin Yhen illan -munajahdin päätteeksi, tai saada itselleen pienen pussin Yhen illan juttu -siemeniä. Yhen illan juttu on ennen kaikkea iloinen, hyvää tuottava ja pienellä huumorilla höystetty ostoskampanja.

Rakastunut Raumaan -yritykset järjestävät erikoisohjelmaa, joka on voimassa vain yhden illan ajan. Tulossa on muun muassa Yhen illan avajaiset, kukkabuffa, tuote-esittelyitä, livemusiikkia, taiteilijoiden pop up -pisteitä, puhujia, arpajaisia, supertarjouksia ja spesiaaliherkkuja. Liikkeissä tapahtuvan ohjelman lisäksi keskustassa järjestetään Yhen illan -munajahti, jonka palkintoina on jättimunia ja pääpalkintona Scandicin lahjakortti. Ohjelmassa on myös vain yhden illan ajan tapahtuva kummituskierros taidemuseossa (ennakkoilmoittautuminen). Turun Seudun Tanssioppilaitoksen Rauman toimipisteen nuoret tanssivat kauppakeskus Potkurin aulassa klo 19.30. Illan aikana jaettavilla Yhen illan juttu -siemenillä voi kylvää hyvää, kasvattaa kauniimpaa maailmaa ja nauttia siementen tuotoksista ainakin pääsiäiseen asti.

Yhen illan juttu -tapahtumaan on ilmoittautunut mukaan 25 yritystä Rauman keskustan alueella. Nämä liikkeet ovat auki ainakin klo 20 asti, osa pidempäänkin, kuten esimerkiksi ravintolat ja kahvilat.

Rauman tapahtumaillan tarkentuva ohjelma ja mukana olevat yritykset löytyvät osoitteesta www.rakastunutraumaan.fi/tapahtumat-ja-viihde/yhen-illan-juttu.

Tapahtuman järjestäjänä toimii Rakastunut Raumaan -yhteisö.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

25.3.2022

Tapahtumakategoria