Tapahtumakalenteri

Yleisötilaisuus Wellamo-merituulivoimahankkeen ympäristövaikutusten arvioinnista

Wellamo-merituulivoimahankkeen ympäristövaikutusten arvioinnin ohjelmaa esitellään kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa. Tilaisuus pidetään torstaina 9.11. klo 17.30–19 Rauman juhlahovin Diplomaatti-kokoustilassa osoitteessa Tikkalantie 7. Kahvitarjoilu alkaa klo 17. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Asukkailla ja toimijoilla sekä hankkeesta kiinnostuneilla on mahdollisuus kuulla ja keskustella suunnitelmista hankkeesta vastaavien kanssa.

Wellamo on Porin ja Rauman edustalle sijoittuva suurhanke, jolla on vaikutuksia Selkämeren ympäristöön. Merituulivoiman rakentaminen edellyttää kaksivaiheista ympäristövaikutusten arviointimenettelyä, jonka aikana kartoitetaan hankkeen ympäristövaikutuksia ja etsitään keinoja niiden lieventämiseksi.

Hankkeen yhteysviranomaisena toimii Varsinais-Suomen ELY-keskus, joka on asettanut Wellamon ympäristövaikutusten arviointiohjelman (YVA-ohjelman) nähtäville maanantaina 16.10. Ohjelmasta voi jättää mielipiteitä 23. marraskuuta saakka osoitteessa www.ymparisto.fi/WellamomerituuliYVA.

Lataa tapahtuman PDF-tiedosto tästä

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

9.11.2023 17.00 - 19.00

Paikka

Juhlahovi, Tikkalantie 7, Rauma

Tapahtumakategoria