Ohjaamo Satakunta

Kuva: ohjaamon työntekijä

Ohjaamo Satakunta siirtyy poikkeustilanteesta johtuen pääsääntöisesti etäpalveluihin. Ohjaamon työntekijät tavoittaa puhelimella, tekstiviestillä, WhatsAppilla, sähköpostilla ja sosiaalisen median kanavista. Ohjaamon etäpalvelut ovat avoinna arkisin klo 9–16.

Raumalle avattiin 4.2.2020 alle 30-vuotiaille suunnattu Ohjaamo. Rauman toimipiste on osa Ohjaamo Satakunnan toimintaa. Ohjaamo tarjoaa maksutonta apua ja tukea eri elämäntilanteisiin, esimerkiksi opiskeluun, työllistymiseen ja asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelut ovat maksuttomia.

Ohjaamon toiminnassa on mukana laaja-alainen ja joustava yhteistyöverkosto, joka koostuu muun muassa julkisen palvelun asiantuntijoista, kolmannen sektorin toimijoista sekä yritysten edustajista.

Rauman toimipisteellä työskentelee hanketyöntekijä Kristiina Jussila sekä viikoittain vaihtuva päivystäjä.

www.ohjaamot.fi

Ohjaamo Rauma

Ohjaamo Satakunta on ESR-hanke. Euroopan sosiaalirahasto rahoittaa hankkeesta 80 prosenttia ja kuntien omarahoitusosuus on 20 prosenttia. Hankkeessa mukana olevia kuntia ovat Pori, Rauma, Eura ja Pomarkku. Porin kaupunki hallinnoi hanketta, Rauman kaupunki on osatoteuttajana mukana ja Raumalla hankkeen toteuttajana toimii Rauman Seudun Katulähetys.