Työ ja yrittäminen

Vuoden 2023 hakuaika Pitsikaupungin kesäyrittäjäohjelmaan on päättynyt!

Pitsikaupungin kesäyrittäjät 2023 -kampanja on Rauman kaupungin kesäyrittäjyysohjelma, joka on suunnattu 16–20-vuotiaille nuorille. Kesäyrittäjyys on vaihtoehto perinteiselle kesätyölle. Toteutuksesta vastaa Rauman kaupunkikehitys.

Kesäyrittäjätoimintaan pääsee mukaan 20 innokasta aloittavaa yrittäjää hakemusten perusteella. Valituilla nuorilla on mahdollisuus saada Rauman kaupungin kesäyrittäjätukea 400 euroa. Tuki maksetaan, mikäli tuen myöntämisperusteet täyttyvät.

Huomaathan, ettei sinulla voi olla päällekkäin kesätyösetelin kanssa Kesäyrittäjäohjelman myöntämää tukea tai Pikaduunikampanjan paikkaa.

Pitsikaupungin kesäyrittäjät 2023 ryhmäkuvassa.
Pitsikaupungin kesäyrittäjät 2023

Ohjelma tarjoaa nuorelle

  • mahdollisuuden testata yritysideaansa
  • työkaluja, tukea ja oppimisympäristön liikeidean jalostamiseen
  • tietoa yritystoiminnan eri osa-alueista ja eri tavoista yrittää
  • kesäyrittäjämentorin vahvan tuen koko kesän ajaksi
  • verkoston liiketoiminnan käynnistämiseksi

Tavoitteena on auttaa alueen nuoria työllistämään itsensä kesän ajaksi yrittäjyyden muodossa. Rauman kaupunki on tarjonnut nuorille mahdollisuutta kesäyrittäjyyteen vuosina 2018, 2019, 2021 ja 2022. Kesäyrittäjien joukosta on löytynyt muun muassa tatuoija, pihatöiden tekijä, heppakerhon ohjaaja, militarianäyttelyn organisoija, drone- ja valokuvaaja, soitonopettaja, kesäkahvilayrittäjä, riksojen vuokraaja, atk-apu ja klapikauppias.

Vuoden 2023 kesäyrittäjät lopettelevat toimintansa syksyn tullen.

Pitsikaupungin kesäyrittäjien polku, jossa viisi kohtaa. Haku kesäyrittäjäksi, sparrausviikot, ohjaus, toiminta, päätös ja arviointi.Kuvia aiempien vuosien kesäyrittäjistä