Työ ja yrittäminen

Suomen Yrityskummit ry on kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Verkoston jäsenet tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseen.

Yrityskummilta saat tukea yrityksesi ja sen ympäristön tarjoamien mahdollisuuksien hahmottamisessa.

  • Yrityskummi toimii sparraajanasi ja keskustelukumppaninasi.
  • Yhdessä yrityskummin kanssa analysoit yrityksesi toimintavaihtoehdot ja asetat niiden pohjalta kehitystavoitteet.
  • Yrityskummi on myös tukenasi, kun punnitset keinoja asettamiesi tavoitteiden saavuttamiseksi, toimenpidesuunnitelmien toteuttamisessa ja saavutettujen tulosten seurannassa.
  • Hän tukee sinua päätöksenteossasi. Teet itse kuitenkin päätökset ja vastaat niiden toteuttamisesta. Yrityskummi kulkee rinnallasi, esittää kysymyksiä ja tarjoaa tukea ja virikkeitä vastauksien löytämiseksi. Lue lisää: Suomen Yrityskummit ry

Rauman kaupunki on Suomen Yrityskummit ry:n yhteisöjäsen ja kummitoimintaa Raumalla koordinoi kaupunkikehitys. Yrityskummipalvelu täydentää Rauman kaupunkikehityksen yrityspalvelutarjontaa.

Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista. Raumalla toimivien yrityskummien vahvuuksia ovat mm. liikkeenjohto, teknologia, rahoitus, asiakassuhteiden hoito, henkilöstöhallinto, kauppa, sähköinen liiketoiminta jne. Usealla Rauman yrityskummilla on myös kokemusta tuotannollisten yritysten haasteiden ratkomisesta.

Ota yhteyttä, jos haluaisit yrityksellesi yrityskummin tai jos olet itse kiinnostunut ryhtymään yrityskummiksi!