Työ ja yrittäminen

Rauman kaupunki myöntää vuoden 2022 aikana etätyöpalveluseteleitä. Kaupunki myöntää varatun määrärahan puitteissa yksinyrittäjille 400 euron arvoisen palvelusetelin, jota yritys voi käyttää vuoden 2022 aikana etätyökeskuspalveluihin Rauman kaupungin alueella. Etätyöpalveluseteli voidaan myöntää yksinyrittäjille, joiden kotipaikka on Rauma. Yritystoiminta voi olla joko sivutoimista tai kokoaikaista. Etätyöpalveluseteli tulee käyttää vuoden 2022 loppuun mennessä.

Rauman kaupungin etätyöpalvelusetelin myöntämisperusteet 2022 (pdf) ja hakemuslomake.

Etätyöpalvelusetelin avulla Rauman kaupunki haluaa kerätä tietoa ja kokemuksia etätyöhön liittyvien palvelujen kehittämistä varten sekä tukea aloittavia yrityksiä mahdollistamalla yrityksen yhteisöllisen työskentelyn ja eri toimialojen välisen yhteistyön muodostumisen.

Palveluntarjoajat

Etätyöpalvelua tarjoavan yrityksen tulee ilmoittautua palveluntarjoajaksi vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemukseen tulee liittää kuvaus toimitiloista. Toimitilojen tulee olla kalustettu ergonomisilla kalusteilla ja toimitilassa on oltava tarjolla myös muita etätyötä tukevia palveluita. Palveluntarjoajat voivat ilmoittautua yritysasiantuntija Kaisa Kalliovuolle, puh. 040 1726142, kaisa.kalliovuo@rauma.fi tai yritysasiantuntija Mirja Kotirannalle, puh. 050 305 0317, mirja.kotiranta@rauma.fi.

Palveluntarjoajia ovat

 • Konttuur (konttuur.fi)
  • Konttuur-etätyökeskus ja coworking-toimitila
   • Tiloissa on mahdollisuus tehdä etätöitä tai muita toimistotöitä 24/7/365. Konttuuriin on mahdollista liittyä kuukausijäseneksi, jolloin tiloja voi käyttää lähipalavereihin ja puheluihin eri aikavyöhykkeillä olevien asiakkaiden kanssa. Tiloja voi varata myös lyhyisiin tai satunnaisiin tarpeisiin.
  • Tiedustelut: info@konttuur.fi, puh. 0440 222 900.
 • Teknologiatalo Sytytin (sytytin.fi)
  • Sytytin on uudenajan korkeatasoinen teknologiakeskus Raumalla, keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.
  • Tiedustelut vapaista tiloista: Iiro-Matti Rinne, puh. 040 167 6274 tai iiro-matti.rinne@simsotec.fi
  • Neuvottelutilavaraukset: puh. 010 229 5 229 tai byssa@byssa.fi

Mikäli yrityksenne on vuokrannut etätyötoimitilaa alkavalle yritykselle, jolle on myönnetty Rauman kaupungin etätyöpalveluseteli, pyydämme täyttämään liitelomakkeen (pdf) ja toimittamaan sen maksatushakemuksen mukana.