Vapaa-aika ja liikunta

Parkour -kerho

Uusi parkour -kerho alkaa helmikuussa 5.2.2021. Ryhmät kokoontuvat perjantaisin Pyynpään koululla, Vähäkinnontie 7. Ryhmässä harjoitellaan ohjaajan johdolla parkourin alkeita, liikuntasalia ja koulun ulkoympäristöä hyödyntäen. Ryhmä on maksuton. Kerhotunteja 10 (ei 26.2., 2.4.). Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi info sähköpostilla.

1.-3. -luokkalaisten tunti klo 17.00-18.00 ilmoittautuminen
4.-6. -luokkalaisten tunti klo 18.00-19.00 ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aukeaa ma 4.1.2021. Maksimimäärä osallistujia 12 hlö/ ryhmä, minimi 5 hlö/ryhmä. Ryhmät tällä hetkellä täynnä!

Alakoululaisten liikuntakokeilukerho

Uusi alakoululaisten liikuntakokeilukerho alkaa helmikuussa tiistaina 2.2.2021. Kerhon ideana on tutustua eri liikuntaseurojen tarjoamiin harrastusmahdollisuuksiin. Jokaisena kuukautena kokeillaan tiettyjä lajeja ja aikataulu vaihtuu kuukausikohtaisesti. Toivottavaa on, että osallistujat osallistuvat kaikkiin lajeihin. Kerho on osallistujille maksuton. Lajeina mm. uinti, koripallo, jalkapallo, kuplafutis, jääkiekko,keilailu, judo, suunnistus ja pesäpallo. Ryhmään ilmoittautuminen.

Alustava aikataulu (tarkentuu tammikuun aikana)

Helmikuu
Tiistaisin uinti, Rauman uimaseura
Sunnuntaisin jääkiekko + ringette, Juniorilukko

Maaliskuu
Maanantaisin keilailu, Rauman Keilahalli
Tiistaisin koripallo, Rauma Basket
Keskiviikkoisin palloilu/ kuplafutis, Pallo-Iirot

Huhtikuu
Judo

Toukokuu
Suunnistus
Pesäpallo

Koulujen liikuntakerhot 2020-2021

Alakouluissa pyörivät liikuntakerhot jatkuvat keväällä 2021 rajoitetusti. Tarkistathan omasta koulustasi, pyöriikö liikuntakerho normaalisti.

Liikuntakerhot ovat kaikille maksuttomia ja mukaan voivat osallistua kaiken tasoiset liikkujat. Kerhot pyörivät koulujen liikuntasaleissa ja ohjaajina toimivat paikalliset liikuntaseurat sekä iltapäiväkerho-ohjaajat. Kerhoissa liikutaan ja pelaillaan monipuolisesti, lapsien omia toiveita kuunnellen. Jos lapsenne oman koulun kerhoaika ei sovi, on mahdollista osallistua vaikka naapurikoulun liikuntakerhoon.

Lisätietoja kerhoista:

Iida Elonen
iida.elonen@rauma.fi
Puhelinnumero 044 4036395